İnsanlıktan Nasibini Almamış Kişiliksizler!

YAŞAM 21.12.2018 - 21:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İnsanlıktan Nasibini Almamış Kişiliksizler!

İnsan diyoruz ama nasıl insan? Diyebilirsiniz ki; insan olsun da taş’tan, odundan olsun!

Bir bireyin öncelikle kendisine saygısı olması lazım, kendisine saygısı bile olmayan kişilerden de saygı beklememek lazım ve ona anladığı dilden cevap vermek gerekiyor. Efendim günümüzde çoğumuz şahit olmuşuzdur, sokak aralarından müziği yüksek seste açıp, ona buna bakarak laf atan araç içindeki “bunlara insan demeye dilim razı gelmiyor.” Biz en iyisi bunlara değişik tipli canlılar diyelim. Bu kişiliksizler sokaktan geçen kişilere laf attığında o kişiler dönüp onların melek yüzlerine bakmadığında garip garip şeyler sergileyip triplere giriyorlar. Örneğin yoldan geçenin üzerine balgam atıyor, ayakkabısını çıkartıp o kişiye fırlatıyor. Aracı o kişilerin üzerine sürüp korkutabiliyor.  Bu laf atmalar bazen kendilerine terste tepebiliyor, laf attıkları kişilerden dayakta yiyebiliyorlar. Bu ise işin en tatlı tarafı oluyor. Ve bu kişiler genellikle yaz aylarında araçlarını düşür viteste kullanıp, kış aylarında ise özellikle ara sokaklarda kısa mesafelerde yüksek vites yapmaya bayılıyor. Tabi ki hava kapalı ve yağmurluysa, kaldırımdan geçen kişilerin üzerine ne kadar çok su sıçratabilirlerse o kadar çok mutlu oluyor. YAZININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ: http://www.marasfisilti.com/yazar-insanliktan-nasibini-almamis-kisiliksizler-119.html 
İnsan diyoruz ama nasıl insan? Diyebilirsiniz ki; insan olsun da taş’tan, odundan olsun!

Bir bireyin öncelikle kendisine saygısı olması lazım, kendisine saygısı bile olmayan kişilerden de saygı beklememek lazım ve ona anladığı dilden cevap vermek gerekiyor.

Efendim günümüzde çoğumuz şahit olmuşuzdur, sokak aralarından müziği yüksek seste açıp, ona buna bakarak laf atan araç içindeki “bunlara insan demeye dilim razı gelmiyor.” Biz en iyisi bunlara değişik tipli canlılar diyelim.

Bu kişiliksizler sokaktan geçen kişilere laf attığında o kişiler dönüp onların melek yüzlerine bakmadığında garip garip şeyler sergileyip triplere giriyorlar.

Örneğin yoldan geçenin üzerine balgam atıyor, ayakkabısını çıkartıp o kişiye fırlatıyor. Aracı o kişilerin üzerine sürüp korkutabiliyor.  Bu laf atmalar bazen kendilerine terste tepebiliyor, laf attıkları kişilerden dayakta yiyebiliyorlar. Bu ise işin en tatlı tarafı oluyor.

Ve bu kişiler genellikle yaz aylarında araçlarını düşür viteste kullanıp, kış aylarında ise özellikle ara sokaklarda kısa mesafelerde yüksek vites yapmaya bayılıyor. Tabi ki hava kapalı ve yağmurluysa, kaldırımdan geçen kişilerin üzerine ne kadar çok su sıçratabilirlerse o kadar çok mutlu oluyor.

YAZININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ: http://www.marasfisilti.com/yazar-insanliktan-nasibini-almamis-kisiliksizler-119.html 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.