Çağlayancerit’te Projeler Tamam Gibi!

21.12.2018 - 12:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çağlayancerit’te Projeler Tamam Gibi!

2014 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Çağlayancerit Belediye Başkanı seçilen Üzeyir Kızılseki, Çağlayancerit Belediyesinin 4 yılda yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kızılseki: “İlçemizin yıllardır en büyük sorunu yol problemi idi. Göreve ilk geldiğimizde yaptığımız ilk iş Çağlayancerit’i ulaşılabilir bir ilçe yapmak oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Adıyaman yol ayrımında Çağlayancerit’e uzanan karayolunun 29 km’lik kısmını ihale ettik. Yaklaşık 15 kilometrelik kısmını tamamladık. Kalan 14 km’lik yol için kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Allah nasip ederse çok kısa süre içerisinde kalan 14 km’lik yolu da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”dedi. “Söz verdik, tamamladık” İlçeye söz verdiği tüm projeleri tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden başkan Kızılseki şunları söyledi, “Söz verdik, yapıyoruz hamdolsun. Ulaşımla ilgili birçok sorunu çözdük. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte birçok grup yolumuzu tamamladık ve aynı zamanda sosyal belediyecilik alanında da hizmet etmeye devam ettik. İlçe belediyemizce yapımında sona yaklaşılan Küçükcerit Taziye evi ve Sosyal Tesis inşaatımız tamamlanmak üzere.  Şimdiden Küçükcerit halkımıza hayırlı olsun. Kale, Soğukpınar, Boylu, Emiruşağı ve Oruçpınar tesisleri tamam, Engizek mahallesi taziye evi inşaatımız bitmek üzere. Görevi devraldığımız da bizim bir sloganımız vardı. Vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek, demiştik. Hamdolsun bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çağlayancerit ilçemizin tüm mahallerinde kilit parke çalışmaları yaptık. Bunlardan birisi de Helete Mahallemiz. Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimizce bu mahallemizde kilit parke çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.İlçemizin doğal değerlerini koruyarak Çağlayancerit Belediyesi olarak çevreci ve insan odaklı projelerimizle büyük bir projelere imza attık. Çağlayancerit'in En büyük ihtiyaçlarından biri olan, ilçemiz halkına nefes aldıracak, ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında ve çeşitli zamanlarda keyifli vakit geçirebileceği, piknik ve yürüyüş yapabilecekleri bir alan maalesef yoktu. Çağlayancerit Belediyesi olarak Sosyal belediyecilik hususunda yine bir güzel adım atarak Zorkun Gölet’i park ve mesire alanı projesini hazırlayıp hayata geçirdik. Modern ve kullanışlılığın yan ısıra ilçemize hoş bir görsellik kazandırdık.”
2014 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Çağlayancerit Belediye Başkanı seçilen Üzeyir Kızılseki, Çağlayancerit Belediyesinin 4 yılda yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kızılseki: “İlçemizin yıllardır en büyük sorunu yol problemi idi. Göreve ilk geldiğimizde yaptığımız ilk iş Çağlayancerit’i ulaşılabilir bir ilçe yapmak oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Adıyaman yol ayrımında Çağlayancerit’e uzanan karayolunun 29 km’lik kısmını ihale ettik. Yaklaşık 15 kilometrelik kısmını tamamladık. Kalan 14 km’lik yol için kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Allah nasip ederse çok kısa süre içerisinde kalan 14 km’lik yolu da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”dedi.

“Söz verdik, tamamladık”

İlçeye söz verdiği tüm projeleri tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden başkan Kızılseki şunları söyledi, “Söz verdik, yapıyoruz hamdolsun. Ulaşımla ilgili birçok sorunu çözdük. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte birçok grup yolumuzu tamamladık ve aynı zamanda sosyal belediyecilik alanında da hizmet etmeye devam ettik.

İlçe belediyemizce yapımında sona yaklaşılan Küçükcerit Taziye evi ve Sosyal Tesis inşaatımız tamamlanmak üzere.  Şimdiden Küçükcerit halkımıza hayırlı olsun. Kale, Soğukpınar, Boylu, Emiruşağı ve Oruçpınar tesisleri tamam, Engizek mahallesi taziye evi inşaatımız bitmek üzere. Görevi devraldığımız da bizim bir sloganımız vardı. Vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek, demiştik. Hamdolsun bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çağlayancerit ilçemizin tüm mahallerinde kilit parke çalışmaları yaptık. Bunlardan birisi de Helete Mahallemiz. Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimizce bu mahallemizde kilit parke çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.İlçemizin doğal değerlerini koruyarak Çağlayancerit Belediyesi olarak çevreci ve insan odaklı projelerimizle büyük bir projelere imza attık.

Çağlayancerit'in En büyük ihtiyaçlarından biri olan, ilçemiz halkına nefes aldıracak, ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında ve çeşitli zamanlarda keyifli vakit geçirebileceği, piknik ve yürüyüş yapabilecekleri bir alan maalesef yoktu. Çağlayancerit Belediyesi olarak Sosyal belediyecilik hususunda yine bir güzel adım atarak Zorkun Gölet’i park ve mesire alanı projesini hazırlayıp hayata geçirdik. Modern ve kullanışlılığın yan ısıra ilçemize hoş bir görsellik kazandırdık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.