Pınarbaşı, Bütün Belediyelerde Adaylarımız Olacak

POLİTİKA 17.12.2018 - 16:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Pınarbaşı, Bütün Belediyelerde Adaylarımız Olacak

Saadet Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, marasfisilti.com’a 31 mart yerel seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Pınarbaşı, “Bütün ilçelerimizde adaylarımız olacak. Ve Büyükşehir’de adayımız olacak. Adeta şehrin yönünü ve çehresini değiştireceğiz.”dedi. “Milli görüşte buluşalım” Tüm vatandaşları milli görüşte buluşmaya davet eden Pınarbaşı şunları söyledi, “Siyaset tatlı bir yarıştır. Önümüzdeki seçimlerle şehrimizin kaderini oylayacağız. Biz köklü bir partiyiz. Geçmişimiz başarılarla dolu. Sosyal belediyeciliği ülkemize milli görüş anlayışı getirmiştir. Biz rüşvet alanda verende memnunken, rüşvet alanda verenle melundur’a getirdik. Mili görüş belediyeciliği destanlar yazmıştır. Yerel beledîcilikte göstermiş olduğumuz başarı ile iktidara yürümüştük. Ben bu yerel seçimde milli görüş vaktinin geldiğini düşünüyorum. Artık vatandaşlar 18 yıldır Türkiye’yi yöneten Ak Parti zihniyetinden bıkmış durumdadır. Yeter artık, millet yeni söylemler duymak istiyor. Bunları artık değiştirme zamanı geldi. Alternatif olarak milli görüşü gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza yeniden milli görüşte birleşmeye davet ediyorum. Çünkü bizim geçmişimiz paktır.” “Şehrin çehresini değiştireceğiz” Kahramanmaraş’taki tüm ilçe ve Büyükşehir’de kendi adaylarını çıkaracaklarını altını çizen Erkan Pınarbaşı, “Bütün ilçelerimizde adaylarımız olacak. Ve büyükşehir’de adayımız olacak. Adeta şehrini yönünü ve çehresini değiştireceğiz. Genel merkezimize belediye Başkan aday adaylarını isimlerini gönderdik. Ocak 15’e kadar muhtemelen adaylarımız belli olacaktır. Seçime kendi amblemimiz altında gireceğiz. Projelerimizle kadrolarımızla biz hazırız.  Hak ile olan ittifakı sadece saadet partisi başarabilir. Kutuplaşma üzerinden oy devşirmeyi kabul etmiyoruz.”diye konuştu.
Saadet Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, marasfisilti.com’a 31 mart yerel seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Pınarbaşı, “Bütün ilçelerimizde adaylarımız olacak. Ve Büyükşehir’de adayımız olacak. Adeta şehrin yönünü ve çehresini değiştireceğiz.”dedi.

“Milli görüşte buluşalım”

Tüm vatandaşları milli görüşte buluşmaya davet eden Pınarbaşı şunları söyledi, “Siyaset tatlı bir yarıştır. Önümüzdeki seçimlerle şehrimizin kaderini oylayacağız. Biz köklü bir partiyiz. Geçmişimiz başarılarla dolu. Sosyal belediyeciliği ülkemize milli görüş anlayışı getirmiştir. Biz rüşvet alanda verende memnunken, rüşvet alanda verenle melundur’a getirdik. Mili görüş belediyeciliği destanlar yazmıştır. Yerel beledîcilikte göstermiş olduğumuz başarı ile iktidara yürümüştük. Ben bu yerel seçimde milli görüş vaktinin geldiğini düşünüyorum. Artık vatandaşlar 18 yıldır Türkiye’yi yöneten Ak Parti zihniyetinden bıkmış durumdadır. Yeter artık, millet yeni söylemler duymak istiyor. Bunları artık değiştirme zamanı geldi. Alternatif olarak milli görüşü gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza yeniden milli görüşte birleşmeye davet ediyorum. Çünkü bizim geçmişimiz paktır.”

“Şehrin çehresini değiştireceğiz”

Kahramanmaraş’taki tüm ilçe ve Büyükşehir’de kendi adaylarını çıkaracaklarını altını çizen Erkan Pınarbaşı, “Bütün ilçelerimizde adaylarımız olacak. Ve büyükşehir’de adayımız olacak. Adeta şehrini yönünü ve çehresini değiştireceğiz. Genel merkezimize belediye Başkan aday adaylarını isimlerini gönderdik. Ocak 15’e kadar muhtemelen adaylarımız belli olacaktır. Seçime kendi amblemimiz altında gireceğiz. Projelerimizle kadrolarımızla biz hazırız.  Hak ile olan ittifakı sadece saadet partisi başarabilir. Kutuplaşma üzerinden oy devşirmeyi kabul etmiyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.