Binici , “İşi Bilen, İşinin Ehli Güngör”

POLİTİKA 17.12.2018 - 12:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Binici , “İşi Bilen, İşinin Ehli Güngör”

AK Parti Pazarcık Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Gökhan Binici Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “İşi bilen, işinin ehli isme görev verildi.” dedi.

“Şehir için büyük bir kazanım” Güngör’ün Kahramanmaraş için büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Binici, “Güngör Devlet adamı, duruşuyla, itimat telkin etmesiyle, güven vermesiyle. Millet adamı halk adamı konuşmasıyla, mütevazı kişiliği ile. Alçak gönüllüğüne, güler yüzlülüğüne, Samimiyeti ve içtenliği ile. İşinin ehli, çalışkan, vatan sevgisiyle dopdolu bir insan. Hoşgörülü, etkili, güven veren, sorumluluk sahibi, paylaşımcı, sevecen, çalışkan. 30 yıldır Yerel yönetimler ailesinin içerisinde olan ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliğini 10 yıl boyunca başarıyla sürdürmüş yerel yönetimlerin kitabını yazmış, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi olan Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş’ımızın gelişimine önemli katkı yapacağına inanıyorum.”diye konuştu. “Şehrin geleceği emin ellerde” Şehrin geleceğinin Güngör ile emin ellerde olacağını savunan Gökhan Binici şunları söyledi, “Yapılan çalışmalar neticesinde böylesine güzel bir karar alınması Kahramanmaraş’ın geleceği açısından çok önemli bir gelişme oldu. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle bu kutlu dava için çalışacağız. Pazarcık olarak genel başkanımıza ve partimize en yüksek desteği vermek istiyor, bunun için mücadele ediyoruz. Bu sebeple, genel merkezimiz kimi aday gösterirse, aday adaylarımızdan, ona destek vereceğiz.”
AK Parti Pazarcık Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Gökhan Binici Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “İşi bilen, işinin ehli isme görev verildi.” dedi.

“Şehir için büyük bir kazanım”

Güngör’ün Kahramanmaraş için büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Binici, “Güngör Devlet adamı, duruşuyla, itimat telkin etmesiyle, güven vermesiyle. Millet adamı halk adamı konuşmasıyla, mütevazı kişiliği ile. Alçak gönüllüğüne, güler yüzlülüğüne, Samimiyeti ve içtenliği ile. İşinin ehli, çalışkan, vatan sevgisiyle dopdolu bir insan. Hoşgörülü, etkili, güven veren, sorumluluk sahibi, paylaşımcı, sevecen, çalışkan. 30 yıldır Yerel yönetimler ailesinin içerisinde olan ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliğini 10 yıl boyunca başarıyla sürdürmüş yerel yönetimlerin kitabını yazmış, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi olan Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş’ımızın gelişimine önemli katkı yapacağına inanıyorum.”diye konuştu.

“Şehrin geleceği emin ellerde”

Şehrin geleceğinin Güngör ile emin ellerde olacağını savunan Gökhan Binici şunları söyledi, “Yapılan çalışmalar neticesinde böylesine güzel bir karar alınması Kahramanmaraş’ın geleceği açısından çok önemli bir gelişme oldu. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle bu kutlu dava için çalışacağız. Pazarcık olarak genel başkanımıza ve partimize en yüksek desteği vermek istiyor, bunun için mücadele ediyoruz. Bu sebeple, genel merkezimiz kimi aday gösterirse, aday adaylarımızdan, ona destek vereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.