Hayatın Her Alanında Olacağız

POLİTİKA 15.12.2018 - 11:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hayatın Her Alanında Olacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi Türkoğlu ilçe başkan vekili Veli Ünlü ve ekibinin vatandaşın gönlüne dokunan icraat ve ziyaretleri devam ediyor.

İlk olarak ilçede kış mevsimi nedeni ile yaptıkları incelemelerde tesbit edilen sıvasız ve penceresiz evlerin eksiklerinin tamamlanması devam ederken diğer taraftan da hasta ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler ile ilgili konuşan Ünlü şunları söyledi " Bizim ilçe başkanı ve yönetimi olarak görevimiz koltuklarımızda oturmak değil, vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde, her zaman yanlarında olmaktır. Önemli olan vatandaşlarımızın gönlüne dokunabilmek ve girebilmektir, bu kapsamda genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin tavsiyeleri ve uygulamaları doğrultusunda hareket ediyoruz, bundan sonrada hayatın her alanında halkımızın yanında olmaya ve dualarını almaya devam edeceğiz."
Adalet ve Kalkınma Partisi Türkoğlu ilçe başkan vekili Veli Ünlü ve ekibinin vatandaşın gönlüne dokunan icraat ve ziyaretleri devam ediyor.

İlk olarak ilçede kış mevsimi nedeni ile yaptıkları incelemelerde tesbit edilen sıvasız ve penceresiz evlerin eksiklerinin tamamlanması devam ederken diğer taraftan da hasta ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler ile ilgili konuşan Ünlü şunları söyledi " Bizim ilçe başkanı ve yönetimi olarak görevimiz koltuklarımızda oturmak değil, vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde, her zaman yanlarında olmaktır. Önemli olan vatandaşlarımızın gönlüne dokunabilmek ve girebilmektir, bu kapsamda genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin tavsiyeleri ve uygulamaları doğrultusunda hareket ediyoruz, bundan sonrada hayatın her alanında halkımızın yanında olmaya ve dualarını almaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.