Güngör Ziyaretlerini Sürdürüyor!

POLİTİKA 13.12.2018 - 16:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör Ziyaretlerini Sürdürüyor!

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ve İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ile birlikte önceki dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanlarından Hacı Ali Özal, Mustafa Poyraz’ı Ali Sezal'ı ziyaret etti. Güngör ziyaretleri kapsamında ise daha sonrasında önceki dönem Ak Parti Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Cafer Tatlıbal'ı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt’ı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zebun’u, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu’yu ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ve İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ile birlikte önceki dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanlarından Hacı Ali Özal, Mustafa Poyraz’ı Ali Sezal'ı ziyaret etti.

Güngör ziyaretleri kapsamında ise daha sonrasında önceki dönem Ak Parti Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Cafer Tatlıbal'ı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt’ı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zebun’u, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu’yu ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.