Muslu, Sıkmadık El Bırakmıyor!

POLİTİKA 07.12.2018 - 22:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Muslu, Sıkmadık El Bırakmıyor!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Özkan Muslu, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim bölgesi olan Türkoğlu’nda adeta sıkmadık el bırakmayan Muslu ilçenin tüm sorunlarına hakim olduğunu söyledi.  Başkan olması halinde 5 yıl içerisinde ilçenin çehresini değiştireceklerine dikkat çeken Muslu, “Tevazu, samimiyet, gayret ile birlikte başaracağız.” dedi. İlçedeki vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan adayı Özkan Muslu şunları söyledi, “Hükmetmek için değil, Hizmet etmek için durmadan yorulmadan yürüyelim aşk ile müjde dolu bu yolda kutsal her çile davamız diriliştir, dava hakka eriştir. Yeniden yükseliştir haydi el ele.”
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Özkan Muslu, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim bölgesi olan Türkoğlu’nda adeta sıkmadık el bırakmayan Muslu ilçenin tüm sorunlarına hakim olduğunu söyledi. 

Başkan olması halinde 5 yıl içerisinde ilçenin çehresini değiştireceklerine dikkat çeken Muslu, “Tevazu, samimiyet, gayret ile birlikte başaracağız.” dedi.

İlçedeki vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan adayı Özkan Muslu şunları söyledi, “Hükmetmek için değil, Hizmet etmek için durmadan yorulmadan yürüyelim aşk ile müjde dolu bu yolda kutsal her çile davamız diriliştir, dava hakka eriştir. Yeniden yükseliştir haydi el ele.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.