Siyaset ve Iş Dünyasını Bir Araya Getiren Düğün!

AKTÜEL 07.10.2024 - 19:08, Güncelleme: 07.10.2024 - 19:08
 

Siyaset ve Iş Dünyasını Bir Araya Getiren Düğün!

KMESOB yönetim kurulu üyesi, Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler'in Kızı Hande Güler dünya evine girdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'in kıydığı nikaha Kahramanmaraş Milletvekillerinden Ö.Oruç Bilal Debgici, İrfan Karatutlu, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Esnaf Oda Başkanları, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Resül Aslanhan, Siyasi Partilerin il başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Siyaset ve iş dünyasını , sivil toplum kuruluşu başkanlarını bir araya getiren düğünde konuşan Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler, tüm davetlilere katıldıkları için teşekkür etti.   
KMESOB yönetim kurulu üyesi, Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler'in Kızı Hande Güler dünya evine girdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'in kıydığı nikaha Kahramanmaraş Milletvekillerinden Ö.Oruç Bilal Debgici, İrfan Karatutlu, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Esnaf Oda Başkanları, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Resül Aslanhan, Siyasi Partilerin il başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Siyaset ve iş dünyasını , sivil toplum kuruluşu başkanlarını bir araya getiren düğünde konuşan Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler, tüm davetlilere katıldıkları için teşekkür etti. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.