İstiklalspor Sebat maçı hazırlıklarını tamamladı!

SPOR 03.10.2024 - 18:49, Güncelleme: 03.10.2024 - 18:49
 

İstiklalspor Sebat maçı hazırlıklarını tamamladı!

Cumartesi günü Trabzon deplasmanında Sebat Gençlikspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor’umuz zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Nesine 3. Lig 4. Grupta şehrimizi temsil eden şampiyonluk adayımız AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, Trabzon deplasmanında oynayacağı Sebat Gençlikspor maçının hazırlarını Mehmet Dizibüyük Futbol Sahasında yaptığı antrenmanla tamamladı.  Ligde oynadığı dört maçta üç galibiyet bir beraberlik alan ve topladığı 10 puanla zirvenin ortağı olan temsilcimiz AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, zirveyi yakından ilgilendiren 5. hafta maçında deplasmandan üç puanla dönmeyi hedefliyor. Zonguldakspor maçı sonrası izin yapmadan antrenmanlara başlayan temsilcimiz yarın (Cuma) günü Trabzon’a hareket edecek.
Cumartesi günü Trabzon deplasmanında Sebat Gençlikspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor’umuz zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Nesine 3. Lig 4. Grupta şehrimizi temsil eden şampiyonluk adayımız AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, Trabzon deplasmanında oynayacağı Sebat Gençlikspor maçının hazırlarını Mehmet Dizibüyük Futbol Sahasında yaptığı antrenmanla tamamladı. 

Ligde oynadığı dört maçta üç galibiyet bir beraberlik alan ve topladığı 10 puanla zirvenin ortağı olan temsilcimiz AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, zirveyi yakından ilgilendiren 5. hafta maçında deplasmandan üç puanla dönmeyi hedefliyor. Zonguldakspor maçı sonrası izin yapmadan antrenmanlara başlayan temsilcimiz yarın (Cuma) günü Trabzon’a hareket edecek.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.