Milli Yol Partisi Onikişubat teşkilatından görev dağılımı belli oldu!

POLİTİKA 03.10.2024 - 15:28, Güncelleme: 03.10.2024 - 15:28
 

Milli Yol Partisi Onikişubat teşkilatından görev dağılımı belli oldu!

Milli Yol Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Ali Akkurt, İlçe icra kurulu görev dağılımının yapıldığını söyledi.

İşte görev dağılımı:  Başkan Ali Akkurt  Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Salman Cüneyt Tükel  Teşkilat Başkanı Fatih Bulut Seçim İşleri Başkanı Enver Büyükkurt  Tanıtım ve Medya Başkanı Ramazan Özdemir  Sosyal Politikalar Başkanı Hatice Ceren  Halkla İlişkiler Başkanı Teyfik Yüce  Mali ve İdari İşler Başkanı Ayhan Özdemir  İlçe Sekreteri Edanur Kıvrak  Yönetim hakkından konuşan Başkan Akkurt, "Yeni icra kurulu başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah Onikişubat ilçesinde sıkılmadık el girilmedik gönül kalmayana denk kapı kapı dolaşarak yorulmadan bıkmadan yılmadan çalışmaya ant içerek görevlerini yerine getirmek için sahalara çıkacağız. Onikişubat ilçesi sınırlarında siyaset yapmak zor bir süreç olacak ama  141 mahalle başkanımız ve yardımcıları ile her mahalle bize daha yakın olacak.  Her nerde bir mazlum bir olumsuzluk var ise  En büyük dostu  En büyük yakını  En büyük ailesi  En büyük el uzatan  Olmaya çıktık yola  İnşallah hepimiz birlikte Onikişubat olmaya hazırız. Kararlıyız inancımız tam yolumuz uzun hedefiz yakındır.Başarılı bir yönetim anlayışı ile İlçe icra kurulu başkanlarim adına Hepinizi Saygı ve sevgi ile selamlar." ifadelerine yer verdi  
Milli Yol Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Ali Akkurt, İlçe icra kurulu görev dağılımının yapıldığını söyledi.

İşte görev dağılımı: 

Başkan Ali Akkurt 

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Salman Cüneyt Tükel 

Teşkilat Başkanı Fatih Bulut

Seçim İşleri Başkanı Enver Büyükkurt 

Tanıtım ve Medya Başkanı Ramazan Özdemir 

Sosyal Politikalar Başkanı Hatice Ceren 

Halkla İlişkiler Başkanı Teyfik Yüce 

Mali ve İdari İşler Başkanı Ayhan Özdemir 

İlçe Sekreteri Edanur Kıvrak 

Yönetim hakkından konuşan Başkan Akkurt, "Yeni icra kurulu başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah Onikişubat ilçesinde sıkılmadık el girilmedik gönül kalmayana denk kapı kapı dolaşarak yorulmadan bıkmadan yılmadan çalışmaya ant içerek görevlerini yerine getirmek için sahalara çıkacağız.

Onikişubat ilçesi sınırlarında siyaset yapmak zor bir süreç olacak ama  141 mahalle başkanımız ve yardımcıları ile her mahalle bize daha yakın olacak. 

Her nerde bir mazlum bir olumsuzluk var ise 

En büyük dostu 

En büyük yakını 

En büyük ailesi 

En büyük el uzatan 

Olmaya çıktık yola 

İnşallah hepimiz birlikte Onikişubat olmaya hazırız. Kararlıyız inancımız tam yolumuz uzun hedefiz yakındır.Başarılı bir yönetim anlayışı ile İlçe icra kurulu başkanlarim adına Hepinizi Saygı ve sevgi ile selamlar." ifadelerine yer verdi

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.