Afşin Mezarlık Yolu Yenilendi!

YEREL HABERLER 04.09.2024 - 16:35, Güncelleme: 04.09.2024 - 16:35
 

Afşin Mezarlık Yolu Yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Afşin Asri Mezarlığı’nda ulaşımı sağlayan ana ve ara yolları 5 bin metrekare kilit parke ile kaplayarak bölgede ulaşım standardını iyileştirdi.

Yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirdiği kilit parke imalatlarını tamamladı. Mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan ve stabilize olduğu için özellikle yağış sonrası ulaşımda sorun teşkil eden ana ve ara yollar 5 bin metrekare kilit parke ile kaplandı. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen çalışmalarla, mezarlık içerisindeki yolların ulaşımı iyileştirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehrin ulaşım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi noktasında yol bakım, onarım, yenileme ve asfalt uygulamalarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.
Büyükşehir Belediyesi, Afşin Asri Mezarlığı’nda ulaşımı sağlayan ana ve ara yolları 5 bin metrekare kilit parke ile kaplayarak bölgede ulaşım standardını iyileştirdi.

Yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirdiği kilit parke imalatlarını tamamladı.

Mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan ve stabilize olduğu için özellikle yağış sonrası ulaşımda sorun teşkil eden ana ve ara yollar 5 bin metrekare kilit parke ile kaplandı.

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen çalışmalarla, mezarlık içerisindeki yolların ulaşımı iyileştirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehrin ulaşım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi noktasında yol bakım, onarım, yenileme ve asfalt uygulamalarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.