Bizden Değilsen Canın Cehenneme!

AKTÜEL 02.09.2024 - 22:14, Güncelleme: 02.09.2024 - 22:14
 

Bizden Değilsen Canın Cehenneme!

Herkes bir köşeye çöreklenmiş. Rantı paylaşmak istemiyor. Üsteki kişiler değişiyor ama ibrikcisi ve komisyoncusu her ne hikmetse değişmiyor!

*** Bir gruba mensup değilseniz işiniz çok zor oluyor. Adamlar hırsızı bile hırsız bizim hırsızımız diyerek aklarken,  lobiniz olmayan sizler ağzınızla kuş tutsanız yaranamıyorsunuz. İyi yapılan şeyler kime göre neye göre diye değerlendiriliyor. Eğer yaptığınız işler rant değirmeninden geçmiyorsa farkına bile varmadan Allah'ın belası O. Çocuğuna dönüştürülüyorsunuz. İş yapamayarak ötekileştiriliyorsunuz. Yine aynı şekilde yapmış olduğunuz rant değirmeninden geçiyorsa en azılı şuçluda olsanız siyasi dokunulmazlık bile alabiliyorsunuz. yazının devamı için linki tıklayın...    
Herkes bir köşeye çöreklenmiş. Rantı paylaşmak istemiyor. Üsteki kişiler değişiyor ama ibrikcisi ve komisyoncusu her ne hikmetse değişmiyor!

***

Bir gruba mensup değilseniz işiniz çok zor oluyor. Adamlar hırsızı bile hırsız bizim hırsızımız diyerek aklarken,  lobiniz olmayan sizler ağzınızla kuş tutsanız yaranamıyorsunuz.

İyi yapılan şeyler kime göre neye göre diye değerlendiriliyor. Eğer yaptığınız işler rant değirmeninden geçmiyorsa farkına bile varmadan Allah'ın belası O. Çocuğuna dönüştürülüyorsunuz. İş yapamayarak ötekileştiriliyorsunuz.

Yine aynı şekilde yapmış olduğunuz rant değirmeninden geçiyorsa en azılı şuçluda olsanız siyasi dokunulmazlık bile alabiliyorsunuz.

yazının devamı için linki tıklayın...

 

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Makale
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.