Onikişubat Muhtarları Kılavuzlu’da Bir Araya Geldi!

YEREL HABERLER 22.08.2024 - 19:42, Güncelleme: 22.08.2024 - 19:42
 

Onikişubat Muhtarları Kılavuzlu’da Bir Araya Geldi!

Onikişubat ilçesinin muhtarları, Merdan Balık’ın sahibi İbrahim Sarı’nın ev sahipliğinde Kılavuzlu’daki balık tesislerinde düzenlenen birlik yemeğinde bir araya geldi.

Etkinlikte, Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, muhtarları akşam serinliğinde ağırlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. İbrahim Sarı, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Onikişubat ilçesindeki muhtarlarımızla birlikte Kılavuzlu Merdan Balıkçılık’ta bir araya geldik.Davetimize icabet eden ve muhtarlarımıza öncülük eden Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanımız Ramazan Gürbak ve katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Akşam serinliğinde muhtarlarımızı burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum,” dedi. Serintepe Mahallesi Muhtarı ve Onikişubat İlçesi Muhtarlar Dernek Başkanı Ramazan Gürbak ise etkinliğin organizasyonunu övgüyle değerlendirdi. Gürbak, “Sayın Başkanımız İbrahim Sarı’nın organizasyonu gerçekten mükemmeldi. Her zamanki gibi güzel insanları bir araya getirdi. Bu tür birliktelikler, aramızdaki dayanışmayı güçlendiriyor. Allah birliğimizi daim etsin inşallah,” şeklinde konuştu. Etkinlik, muhtarların sosyal bağlarını güçlendirdiği ve karşılıklı teşekkürlerin sunulduğu samimi bir atmosferde gerçekleşti. Onikişubat ilçesindeki muhtarlar, birlik ve beraberlik içinde, bölgesel sorunları daha etkin şekilde ele almak için bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı.
Onikişubat ilçesinin muhtarları, Merdan Balık’ın sahibi İbrahim Sarı’nın ev sahipliğinde Kılavuzlu’daki balık tesislerinde düzenlenen birlik yemeğinde bir araya geldi.

Etkinlikte, Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, muhtarları akşam serinliğinde ağırlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İbrahim Sarı, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Onikişubat ilçesindeki muhtarlarımızla birlikte Kılavuzlu Merdan Balıkçılık’ta bir araya geldik.Davetimize icabet eden ve muhtarlarımıza öncülük eden Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanımız Ramazan Gürbak ve katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Akşam serinliğinde muhtarlarımızı burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum,” dedi.

Serintepe Mahallesi Muhtarı ve Onikişubat İlçesi Muhtarlar Dernek Başkanı Ramazan Gürbak ise etkinliğin organizasyonunu övgüyle değerlendirdi. Gürbak, “Sayın Başkanımız İbrahim Sarı’nın organizasyonu gerçekten mükemmeldi. Her zamanki gibi güzel insanları bir araya getirdi. Bu tür birliktelikler, aramızdaki dayanışmayı güçlendiriyor. Allah birliğimizi daim etsin inşallah,” şeklinde konuştu.

Etkinlik, muhtarların sosyal bağlarını güçlendirdiği ve karşılıklı teşekkürlerin sunulduğu samimi bir atmosferde gerçekleşti. Onikişubat ilçesindeki muhtarlar, birlik ve beraberlik içinde, bölgesel sorunları daha etkin şekilde ele almak için bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.