Rafting Yapılabilecek Rotalar!

SEYAHAT - KİTAP 16.08.2024 - 11:40, Güncelleme: 16.08.2024 - 11:40
 

Rafting Yapılabilecek Rotalar!

Türkiye'de nerede rafting yapılır? En iyi rafting rotaları neler? İşte Türkiye’de rafting yapılacak bazı rotalar...

Türkiye'de nerede rafting yapılır? En iyi rafting rotaları neler? İşte Türkiye’de rafting yapılacak bazı rotalar... Artvin Çoruh Nehri Rafting Turu Artvin Çoruh Nehri, dillere destan güzelliği ile adından sıkça söz ettirmektedir. 450 kilometre uzunluğa sahip olan Çoruh Nehri, her yıl binlerce kişinin  rafting yaptığı harika bir lokasyon olarak ön plana çıkmaktadır. Rize Fırtına Deresi Rafting Turu Kaçkar Dağları’nın Karadeniz tarafında yer alan derelerinin birleşimi ile oluşmuş ve güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Fırtına Deresi, ülkemizin en iyi  rafting rotalarından bir tanesidir.  Düzce Melen Çayı Rafting Turu Düzce’de yer alan Melen Çayı; İstanbul ve Ankara gibi yakın çevrede yer alan kentlerden de sık, sık misafir kabul etmektedir. Melen Çayı, aynı zamanda Melen Ağzı olarak da bilinmektedir.  Antalya Köprülü Kanyon Rafting Turu Antalya’da  rafting turu yapabileceğiniz lokasyon olan,  Köprülü Kanyon Milli Parkı; Köprülü Çay olarak da bilinmektedir. Antalya ilinin Manavgat ilçesi sınırları içerisinde yer alan Beşkonak mevkiinde bulunan  Köprülü Kanyon Milli Parkı, bol eğlenceli ve bol adrenalin severlerin ilgi odağı olmaktadır. Muğla Dalaman Çayı Rafting Turu Muğla’da yer alan Dalaman Çayı; 230 kilometre uzunluğu ile kendisine aşık etmektedir. Koçaş Dağı’ndan doğan ve Muğla’nın Ortaca ilçesi üzerinden Akdeniz’e dökülen Dalaman Çayı’nın antik dönemde ismi; İndos olarak bilinmekteydi.  
Türkiye'de nerede rafting yapılır? En iyi rafting rotaları neler? İşte Türkiye’de rafting yapılacak bazı rotalar...

Türkiye'de nerede rafting yapılır? En iyi rafting rotaları neler? İşte Türkiye’de rafting yapılacak bazı rotalar...

Artvin Çoruh Nehri Rafting Turu

Artvin Çoruh Nehri, dillere destan güzelliği ile adından sıkça söz ettirmektedir. 450 kilometre uzunluğa sahip olan Çoruh Nehri, her yıl binlerce kişinin  rafting yaptığı harika bir lokasyon olarak ön plana çıkmaktadır.

Rize Fırtına Deresi Rafting Turu

Kaçkar Dağları’nın Karadeniz tarafında yer alan derelerinin birleşimi ile oluşmuş ve güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Fırtına Deresi, ülkemizin en iyi  rafting rotalarından bir tanesidir. 

Düzce Melen Çayı Rafting Turu

Düzce’de yer alan Melen Çayı; İstanbul ve Ankara gibi yakın çevrede yer alan kentlerden de sık, sık misafir kabul etmektedir. Melen Çayı, aynı zamanda Melen Ağzı olarak da bilinmektedir. 

Antalya Köprülü Kanyon Rafting Turu

Antalya’da  rafting turu yapabileceğiniz lokasyon olan,  Köprülü Kanyon Milli Parkı; Köprülü Çay olarak da bilinmektedir. Antalya ilinin Manavgat ilçesi sınırları içerisinde yer alan Beşkonak mevkiinde bulunan  Köprülü Kanyon Milli Parkı, bol eğlenceli ve bol adrenalin severlerin ilgi odağı olmaktadır.

Muğla Dalaman Çayı Rafting Turu

Muğla’da yer alan Dalaman Çayı; 230 kilometre uzunluğu ile kendisine aşık etmektedir. Koçaş Dağı’ndan doğan ve Muğla’nın Ortaca ilçesi üzerinden Akdeniz’e dökülen Dalaman Çayı’nın antik dönemde ismi; İndos olarak bilinmekteydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.