Simpsonlar Maymun çiçeği virüsünü bildiler!

SAĞLIK 16.08.2024 - 11:26, Güncelleme: 18.08.2024 - 17:00
 

Simpsonlar Maymun çiçeği virüsünü bildiler!

The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin, yıllar önce maymun çiçeği virüsünü öngördüğü iddiaları, kullanıcılar arasında hızla yayıldı. işte detaylar...

Dizi, daha önce de dünyada yaşanan olayları tahmin etmesiyle gündeme gelmişti. Simpsonlar'ın kehanetleri bir kez daha konuşuluyor Koronavirüs pandemisinden Trump’ın başkanlığına, Disney’in Fox’u satın alması gibi birçok önemli gelişmeyi önceden tahmin ettiği düşünülen dizi, şimdi de maymun çiçeği virüsü ile bağlantılandırılıyor. Sosyal medyada, özellikle Simpsonlar'ın 7. sezon 3. bölümü, tartışmaların merkezinde yer alıyor. Bu bölümde Bart ve Milhouse'un bir maymunla oynadıktan sonra hastalandığı sahne dikkat çekiyor. Bir başka sahnede ise, Homer'ın bir maymun sahiplenip hastalandığı görülüyor. Bu sahneler, sosyal medya kullanıcıları tarafından maymun çiçeği virüsüne işaret olarak yorumlanıyor.  
The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin, yıllar önce maymun çiçeği virüsünü öngördüğü iddiaları, kullanıcılar arasında hızla yayıldı. işte detaylar...

Dizi, daha önce de dünyada yaşanan olayları tahmin etmesiyle gündeme gelmişti. Simpsonlar'ın kehanetleri bir kez daha konuşuluyor
Koronavirüs pandemisinden Trump’ın başkanlığına, Disney’in Fox’u satın alması gibi birçok önemli gelişmeyi önceden tahmin ettiği düşünülen dizi, şimdi de maymun çiçeği virüsü ile bağlantılandırılıyor.

Sosyal medyada, özellikle Simpsonlar'ın 7. sezon 3. bölümü, tartışmaların merkezinde yer alıyor. Bu bölümde Bart ve Milhouse'un bir maymunla oynadıktan sonra hastalandığı sahne dikkat çekiyor.

Bir başka sahnede ise, Homer'ın bir maymun sahiplenip hastalandığı görülüyor. Bu sahneler, sosyal medya kullanıcıları tarafından maymun çiçeği virüsüne işaret olarak yorumlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.