Ak Parti İl Başkanı Baro Başkanı Burak Gül Oldu!

POLİTİKA 08.08.2024 - 08:01, Güncelleme: 08.08.2024 - 08:01
 

Ak Parti İl Başkanı Baro Başkanı Burak Gül Oldu!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Baro Başkanı Av. Burak Gül Oldu. işte detaylar...

Mevcut Başkan Yeni Başkanı Duyurdu! Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, yeni il başkanının Av. Burak Gül 'ün olduğunu duyurdu.  İşte Doğan'ın o açıklaması:  "Değerli dava ve yol arkadaşlarım  çok Kıymetli Hemşehrilerim, Bugün, 7 aydır büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevimi, Sayın Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Muhammed Burak Gül kardeşime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu süre zarfında, partimize ve şehrimize hizmet etmek benim için büyük bir şerefti. Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat üyelerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yeni İl Başkanımız Muhammed Burak Gül’e bu önemli görevinde başarılar diliyor, partimizin daha da güçleneceğine olan inancımı ifade etmek istiyorum.Saygılarımla."  
Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Baro Başkanı Av. Burak Gül Oldu. işte detaylar...

Mevcut Başkan Yeni Başkanı Duyurdu!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, yeni il başkanının Av. Burak Gül 'ün olduğunu duyurdu. 

İşte Doğan'ın o açıklaması: 

"Değerli dava ve yol arkadaşlarım  çok Kıymetli Hemşehrilerim,
Bugün, 7 aydır büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevimi, Sayın Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Muhammed Burak Gül kardeşime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Bu süre zarfında, partimize ve şehrimize hizmet etmek benim için büyük bir şerefti. Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat üyelerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yeni İl Başkanımız Muhammed Burak Gül’e bu önemli görevinde başarılar diliyor, partimizin daha da güçleneceğine olan inancımı ifade etmek istiyorum.Saygılarımla."

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.