Süleymanpaşa Plajlar ve Koyları!

SEYAHAT - KİTAP 09.07.2024 - 18:30, Güncelleme: 09.07.2024 - 18:30
 

Süleymanpaşa Plajlar ve Koyları!

Tekirdağ ilinin bir ilçesi olan Süleymanpaşa, Marmara Denizi’ne kıyısı olan bir ilçesidir. işte Süleymanpaşa'nın Plaj ve Koyları...

Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Muratlı ve Çorlu ilçeleri arasında yer alan Süleymanpaşa ilçesi, aynı zamanda Tekirdağ’ın en büyük ilçelerinden de bir tanesidir. Marmara Denizi’ne kıyısı olması nedeniyle özellikle yaz aylarında yoğun olarak misafir ağırlamaktadır. işte Süleymanpaşa'nın Plaj ve Koyları... Kumbağ Halk Plajı Kumbağ Halk Plajı’dır. Ücretsiz bir plaj olan  Kumbağ Halk Plajı’nın denizi hafif tuzlu yapıya sahiptir. Ayrıca plaj alanı kum yapısına sahip olmakla beraber, denizi de derin değildir.  Gündal Plajı Süleymanpaşa’da limana oldukça yakın mesafede yer alan  Gündal Plajı, ücretsiz bir plajdır. Plaja çok yakın mesafede market bulunmaktadır ve plaj alanında ise kum yapısı mevcuttur. Tuvalet, duş ve soyunma kabini imkanları da bulunmamaktadır.  Altınova Sahili Altınova Sahili, kent merkezine çok yakın mesafede yer almaktadır. Ortalama 200 metre civarında bir uzunluğa ve 15 metre kadar genişliğe sahip olan Altınova Sahili, manzara izlemek ve denize girmek için tercih edilmektedir. Alkaya Kumsal Halk plajı olmasından dolayı ücretsiz ziyaret edebileceğiniz  Alkaya Kumsal, denizi temiz ve sığ özelliğe sahip olması bakımından; sık, sık tercih edilir. Plaj alanı kum yapısına sahiptir ve oldukça küçüktür.  Değirmenaltı Halk Plajı  Değirmenaltı Halk Plajı’dır.  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne yakın mesafede olmasından dolayı, öğrenciler tarafından da yaygın olarak ziyaret edilen  Değirmenaltı Halk Plajı, ücretsiz bir plajdır.   
Tekirdağ ilinin bir ilçesi olan Süleymanpaşa, Marmara Denizi’ne kıyısı olan bir ilçesidir. işte Süleymanpaşa'nın Plaj ve Koyları...

Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Muratlı ve Çorlu ilçeleri arasında yer alan Süleymanpaşa ilçesi, aynı zamanda Tekirdağ’ın en büyük ilçelerinden de bir tanesidir. Marmara Denizi’ne kıyısı olması nedeniyle özellikle yaz aylarında yoğun olarak misafir ağırlamaktadır.

işte Süleymanpaşa'nın Plaj ve Koyları...

Kumbağ Halk Plajı

Kumbağ Halk Plajı’dır. Ücretsiz bir plaj olan  Kumbağ Halk Plajı’nın denizi hafif tuzlu yapıya sahiptir. Ayrıca plaj alanı kum yapısına sahip olmakla beraber, denizi de derin değildir. 

Gündal Plajı

Süleymanpaşa’da limana oldukça yakın mesafede yer alan  Gündal Plajı, ücretsiz bir plajdır. Plaja çok yakın mesafede market bulunmaktadır ve plaj alanında ise kum yapısı mevcuttur. Tuvalet, duş ve soyunma kabini imkanları da bulunmamaktadır. 

Altınova Sahili

Altınova Sahili, kent merkezine çok yakın mesafede yer almaktadır. Ortalama 200 metre civarında bir uzunluğa ve 15 metre kadar genişliğe sahip olan Altınova Sahili, manzara izlemek ve denize girmek için tercih edilmektedir.

Alkaya Kumsal

Halk plajı olmasından dolayı ücretsiz ziyaret edebileceğiniz  Alkaya Kumsal, denizi temiz ve sığ özelliğe sahip olması bakımından; sık, sık tercih edilir. Plaj alanı kum yapısına sahiptir ve oldukça küçüktür. 

Değirmenaltı Halk Plajı

 Değirmenaltı Halk Plajı’dır.  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne yakın mesafede olmasından dolayı, öğrenciler tarafından da yaygın olarak ziyaret edilen  Değirmenaltı Halk Plajı, ücretsiz bir plajdır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.