PTT Personel Alımı Yapacak!

AKTÜEL 08.07.2024 - 17:43, Güncelleme: 08.07.2024 - 17:43
 

PTT Personel Alımı Yapacak!

PTT, Temmuz ayının sonlarına doğru alım sürecini başlatacağını duyurdu. işte detaylar...

PTT personel alımı ilanlarını merakla bekleyen vatandaşlar için müjdeli haber geldi. PTT, Temmuz ayının sonlarına doğru alım sürecini başlatacağını duyurdu. Özellikle kargo bölümüne yapılacak personel alımları hakkında detaylar paylaşıldı. PTT, Temmuz ayının sonuna doğru kargo personel alım başvurularını açmayı planlıyor. Başvuru süreci Ağustos ayında tamamlanacak ve yeni personellerin Eylül ayında göreve başlaması bekleniyor. Bu alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Maaş PTT, 2024 yılı için yüksek maaşlı ve masa başı pozisyonlar dahil çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. Kargo operasyonlarındaki artış nedeniyle özellikle kargo bölümünde yoğun alımların yapılacağı belirtiliyor. Başvuru Şartları PTT kargo personel alımı başvurusu yapacak adayların şu şartları sağlaması gerekiyor: Türk Vatandaşı olmak: 29/5/2009 tarihli ve 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun 28. maddesi kapsamında yer alanlar ile PTT'nin yurtdışındaki işyerlerinde istihdam edilecekler hariç. Yaş: 18 yaşını tamamlamış olmak ve giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 36 yaşından gün almamış olmak. Kamu haklarından yasaklı olmamak. Suç geçmişi: 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan herhangi birinden mahkum olmamak. Sağlık: Engelli personel çalıştırılmasına ilişkin mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla, devamlı görev yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak. Eğitim: Atanacağı pozisyon için PTT Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğrenim şartını sağlamak. Emeklilik durumu: Herhangi bir sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak.
PTT, Temmuz ayının sonlarına doğru alım sürecini başlatacağını duyurdu. işte detaylar...

PTT personel alımı ilanlarını merakla bekleyen vatandaşlar için müjdeli haber geldi. PTT, Temmuz ayının sonlarına doğru alım sürecini başlatacağını duyurdu. Özellikle kargo bölümüne yapılacak personel alımları hakkında detaylar paylaşıldı.

PTT, Temmuz ayının sonuna doğru kargo personel alım başvurularını açmayı planlıyor. Başvuru süreci Ağustos ayında tamamlanacak ve yeni personellerin Eylül ayında göreve başlaması bekleniyor. Bu alımlarda KPSS şartı aranmayacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Maaş

PTT, 2024 yılı için yüksek maaşlı ve masa başı pozisyonlar dahil çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. Kargo operasyonlarındaki artış nedeniyle özellikle kargo bölümünde yoğun alımların yapılacağı belirtiliyor.

Başvuru Şartları

PTT kargo personel alımı başvurusu yapacak adayların şu şartları sağlaması gerekiyor:

Türk Vatandaşı olmak: 29/5/2009 tarihli ve 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun 28. maddesi kapsamında yer alanlar ile PTT'nin yurtdışındaki işyerlerinde istihdam edilecekler hariç.

Yaş: 18 yaşını tamamlamış olmak ve giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 36 yaşından gün almamış olmak.
Kamu haklarından yasaklı olmamak.

Suç geçmişi: 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan herhangi birinden mahkum olmamak.
Sağlık: Engelli personel çalıştırılmasına ilişkin mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla, devamlı görev yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak.

Eğitim: Atanacağı pozisyon için PTT Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğrenim şartını sağlamak.

Emeklilik durumu: Herhangi bir sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.