Sakarya’da nerede denize girilir?

SEYAHAT - KİTAP 06.07.2024 - 14:06, Güncelleme: 06.07.2024 - 14:06
 

Sakarya’da nerede denize girilir?

Marmara Bölgesi kentlerimizden olan Sakarya’da nerede denize girilir? işte detaylar...

Sakarya; Poyrazlar Gölü, Kuzuyayla Tabiat Parkı, Sakarya Müzesi, Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı, Sapanca Gölü, Acarlar Longozu ve kaplıcaları ile keşfedilmesi ve gezilmesi gereken lokasyonlardan bir tanesidir. İşte Sakarya’da nerede denize girilebilecek yer listesi... Kocaali Kadınlar Plajı Kocaali Kadınlar Plajı’dır. Ücretsiz bir plaj olan  Kocaali Kadınlar Plajı’nda Belediyenin işlettiği ve Belediye tarafından hizmetler sunulan havuz işletmesi de bulunmaktadır.  Kocaali Yayla Mahallesi Sahil Sakarya’nın Kocaali ilçesinde ücretsiz ziyaret edebileceğiniz Kocaali Yayla Mahallesi Sahil’in plaj bölümü oldukça güzeldir. Denizi de temiz ve berraktır.  Kocaali Belediyesi Portakal Parkı Kocaali Belediyesi Portakal Parkı’nın bulunduğu alanda ücretsiz plaja girebiliyorsunuz. Deniz manzaralı piknik yapılabilecek kamelyalar ve oturma alanları bulunuyor. Çocuklar için küçük bir oyun parkı var.  Kocaali Sahili Kocaali Sahili, uzun bir plaj alanına sahiptir. Plaj alanı kum yapısına sahip olmasının yanı sıra; yürüyüş alanıyla da göz doldurmaktadır.  Sakin Plaj Kocaali plajları 2024 listesi içerisinde son sırada yer alan Sakin Plaj, dalgalı bir denize sahiptir. Ücretsiz olmasından dolayı; yaz sezonunda kalabalık olabilir ancak diğer zamanlarda oldukça sakin ve sessiz bir plajdır.   
Marmara Bölgesi kentlerimizden olan Sakarya’da nerede denize girilir? işte detaylar...

Sakarya; Poyrazlar Gölü, Kuzuyayla Tabiat Parkı, Sakarya Müzesi, Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı, Sapanca Gölü, Acarlar Longozu ve kaplıcaları ile keşfedilmesi ve gezilmesi gereken lokasyonlardan bir tanesidir.

İşte Sakarya’da nerede denize girilebilecek yer listesi...

Kocaali Kadınlar Plajı

Kocaali Kadınlar Plajı’dır. Ücretsiz bir plaj olan  Kocaali Kadınlar Plajı’nda Belediyenin işlettiği ve Belediye tarafından hizmetler sunulan havuz işletmesi de bulunmaktadır. 

Kocaali Yayla Mahallesi Sahil

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde ücretsiz ziyaret edebileceğiniz Kocaali Yayla Mahallesi Sahil’in plaj bölümü oldukça güzeldir. Denizi de temiz ve berraktır. 

Kocaali Belediyesi Portakal Parkı

Kocaali Belediyesi Portakal Parkı’nın bulunduğu alanda ücretsiz plaja girebiliyorsunuz. Deniz manzaralı piknik yapılabilecek kamelyalar ve oturma alanları bulunuyor. Çocuklar için küçük bir oyun parkı var. 

Kocaali Sahili

Kocaali Sahili, uzun bir plaj alanına sahiptir. Plaj alanı kum yapısına sahip olmasının yanı sıra; yürüyüş alanıyla da göz doldurmaktadır. 

Sakin Plaj

Kocaali plajları 2024 listesi içerisinde son sırada yer alan Sakin Plaj, dalgalı bir denize sahiptir. Ücretsiz olmasından dolayı; yaz sezonunda kalabalık olabilir ancak diğer zamanlarda oldukça sakin ve sessiz bir plajdır. 

 

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.