Eylül'de Sözleşmeli Öğretmen ne kadar maaş alacak?

AKTÜEL 06.07.2024 - 13:49, Güncelleme: 06.07.2024 - 13:52
 

Eylül'de Sözleşmeli Öğretmen ne kadar maaş alacak?

Temmuz zammı ile birlikte göreve yeni başlayacak öğretmenlerin alacağı maaş açıklandı. işte detaylar...

Temmuz zammı ile birlikte göreve yeni başlayacak öğretmenlerin alacağı maaş açıklandı. işte detaylar... 2023 KPSS puanı ile bu yıl ataması yapılacak yeni sözleşmeli öğretmenlerin maaşları, Temmuz ayındaki memur zammının ardından netleşti. Temmuz ayı öncesinde göreve başlayacak sözleşmeli öğretmenlerin maaşı 34.100 TL iken, TÜİK verileri doğrultusunda yapılan 6 aylık memur zammı ile birlikte bu rakam yükseldi. Göreve yeni başlayacak olan 9/1 derecesine sahip öğretmenlerin Eylül ayında alacakları maaş 40.685 TL olarak belirlendi. Öğretmen maaşları hesaplanırken kademelerine ve meslekte geçirilen süreye dikkat ediliyor. Ayrıca, göreve başlanılan tarihten itibaren çalışılan dönem de maaşın hesaplanmasında önemli bir rol oynuyor. İlk göreve başladıkları gün itibariyle ayın 14'üne kadar çalıştıkları süreye göre maaş hak eden öğretmenler, ayın 15'inde kazandıkları tutarı kesin olarak hesaplarında görecekler. Ücretsiz izin dönüşü göreve başlayan personeller de aynı maaş hesaplama yöntemine tabi tutuluyor. Bu yıl Eylül ayında göreve başlayacak sözleşmeli öğretmenler için yeni belirlenen maaş, öğretmen adaylarını memnun edecek düzeyde. Temmuz zammının ardından belirlenen 40.685 TL'lik maaş, yeni öğretmenlerin motivasyonunu artıracak gibi görünüyor.  
Temmuz zammı ile birlikte göreve yeni başlayacak öğretmenlerin alacağı maaş açıklandı. işte detaylar...

Temmuz zammı ile birlikte göreve yeni başlayacak öğretmenlerin alacağı maaş açıklandı. işte detaylar...

2023 KPSS puanı ile bu yıl ataması yapılacak yeni sözleşmeli öğretmenlerin maaşları, Temmuz ayındaki memur zammının ardından netleşti.

Temmuz ayı öncesinde göreve başlayacak sözleşmeli öğretmenlerin maaşı 34.100 TL iken, TÜİK verileri doğrultusunda yapılan 6 aylık memur zammı ile birlikte bu rakam yükseldi. Göreve yeni başlayacak olan 9/1 derecesine sahip öğretmenlerin Eylül ayında alacakları maaş 40.685 TL olarak belirlendi.

Öğretmen maaşları hesaplanırken kademelerine ve meslekte geçirilen süreye dikkat ediliyor. Ayrıca, göreve başlanılan tarihten itibaren çalışılan dönem de maaşın hesaplanmasında önemli bir rol oynuyor. İlk göreve başladıkları gün itibariyle ayın 14'üne kadar çalıştıkları süreye göre maaş hak eden öğretmenler, ayın 15'inde kazandıkları tutarı kesin olarak hesaplarında görecekler.

Ücretsiz izin dönüşü göreve başlayan personeller de aynı maaş hesaplama yöntemine tabi tutuluyor. Bu yıl Eylül ayında göreve başlayacak sözleşmeli öğretmenler için yeni belirlenen maaş, öğretmen adaylarını memnun edecek düzeyde.

Temmuz zammının ardından belirlenen 40.685 TL'lik maaş, yeni öğretmenlerin motivasyonunu artıracak gibi görünüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.