Kırsal Mahallelerde Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

YEREL HABERLER 12.06.2024 - 15:27, Güncelleme: 12.06.2024 - 15:27
 

Kırsal Mahallelerde Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bölge halkının daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için ekipler, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından modern ve kaliteli asfaltla yenilenen yollar, mahallelerin çehresini değiştiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu süreçte sabır ve anlayış gösteren tüm vatandaşlara teşekkür ederek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Başkan Akpınar, konuyla ilgili şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ihtiyaçlarını giderme adına yoğun bir çalışma yapmaktayız. Ekiplerimiz 105 mahallemizin tamamında yoğun bir çalışma yürütmektedir.  Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve daha iyi ulaşım imkanları sunmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”  
Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bölge halkının daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için ekipler, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından modern ve kaliteli asfaltla yenilenen yollar, mahallelerin çehresini değiştiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu süreçte sabır ve anlayış gösteren tüm vatandaşlara teşekkür ederek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Başkan Akpınar, konuyla ilgili şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ihtiyaçlarını giderme adına yoğun bir çalışma yapmaktayız. Ekiplerimiz 105 mahallemizin tamamında yoğun bir çalışma yürütmektedir. 

Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve daha iyi ulaşım imkanları sunmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.