Sinop’ta Denize Girilecek Yerler!

SEYAHAT - KİTAP 10.06.2024 - 19:43, Güncelleme: 10.06.2024 - 19:43
 

Sinop’ta Denize Girilecek Yerler!

Sinop, Karadeniz Bölgesi kentlerimizden bir tanesidir. Karadeniz kıyı şeridinin Kuzey yöne doğru sivrilerek uzamış olan Boztepe Burnu ve Yarımadası üzerine kurulmuş olan Sinop, Liman kenti olarak da bilinmektedir. Sizler için Sinop’ta denize girilecek yerleri listeledik...

Gerze Plajı Gerze Plajı, aynı zamanda Büyük Gerze Plajı olarak da bilinmektedir. Gerze Plajı’nın denizi temizdir ve ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Gerze Plajı’nda taşlık ve kumluk olan yer var.  Dedenin Yeri Kamp Dedenin Yeri Kamp, Sinop kent merkezine de yakın olması nedeniyle kamp yapmak isteyenler tarafından yaygın olarak tercih edilmektedir. Denizinin temiz olması ve kamp tesisinin sakin olması ailelerin en önemli tercih nedenlerinden bir tanesidir.  DSİ Sinop Sosyal Tesisleri DSİ Sinop Sosyal Tesisleri ile iletişime geçemeyenler çok şikayetçi olsa da, rezervasyon yaptırmanız durumunda güzel bir tatil yapabileceğiniz bir işletmedir. Konaklama yapılabildiği gibi; konaklamalarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti de sunulmaktadır.  Mobil Plajı Mobil Plajı’nın plaj alanı ince kum yapısına sahiptir. Denizi de tertemiz olan Mobil Plajı’nda halk plajı olarak ayrılmış alan oldukça küçüktür ve Mobil Plajı çevresinde yer alan beach işletmelerine plaj üzerinden bölümler ayrılması nedeniyle; halk plajı bölümü Bayram gibi özel günlerde aşırı kalabalık olmaktadır.  Sinop Antik Otel Sinop kent merkezinde yer alan Sinop Antik Otel, güzel bir Karadeniz tatili için tercih edilebilir. Balayı ve çocuklu aile konaklaması gibi pek çok konaklama seçeneği ile hizmet veren Sinop Antik Otel tesisi, Standart oda, dubleks oda ve suit oda seçenekleri ile tercih edilmektedir.  Mavi Ay Beach Club (Öztürkler Aile Kampı) 4 yıldır Öztürkler Aile Kampı olarak işletilen tesis, 2018 yılından itibaren Mavi Ay Beach Club adıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Çadır alanı, jakuzi ve saunalı ahşap bunglaov ev, standart oda, ahşap ev, jakuzili oda ve 1+1 oda ile konaklama hizmeti sunmaktadır. Belediye Plajı Belediye Plajı, Sinop kent merkezine yakın olmasından dolayı güzel bir seçenek olacaktır. İnce kum yapısı ve çakıl karışımı plaja sahip olan Belediye Plajı’nda denizin sığ yapıya sahip olması yüzme bilmeyenler ve çocuklu ailelere de kolaylık sağlamaktadır.  Sinop OGM Kamp Alanı Sinop OGM Kamp Alanı; piknik ve kamp yapmak için oldukça güzel bir lokasyondur. Karakum Plajı Çakıl taşlı güzel bir plaja sahip olan Karakum Plajı’nın plaj alanında yer alan kumlar ise Boztepe’de bulunan Yanardağın patlaması nedeni ile siyah renge sahiptir.  Kumkapı Plajı Kumkapı Plajı’nın çevresinde restoran ve kafe işletmeleri de hizmet vermektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi de yanınızda götürebilirsiniz. 
Sinop, Karadeniz Bölgesi kentlerimizden bir tanesidir. Karadeniz kıyı şeridinin Kuzey yöne doğru sivrilerek uzamış olan Boztepe Burnu ve Yarımadası üzerine kurulmuş olan Sinop, Liman kenti olarak da bilinmektedir. Sizler için Sinop’ta denize girilecek yerleri listeledik...

Gerze Plajı

Gerze Plajı, aynı zamanda Büyük Gerze Plajı olarak da bilinmektedir. Gerze Plajı’nın denizi temizdir ve ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Gerze Plajı’nda taşlık ve kumluk olan yer var. 

Dedenin Yeri Kamp

Dedenin Yeri Kamp, Sinop kent merkezine de yakın olması nedeniyle kamp yapmak isteyenler tarafından yaygın olarak tercih edilmektedir. Denizinin temiz olması ve kamp tesisinin sakin olması ailelerin en önemli tercih nedenlerinden bir tanesidir. 

DSİ Sinop Sosyal Tesisleri

DSİ Sinop Sosyal Tesisleri ile iletişime geçemeyenler çok şikayetçi olsa da, rezervasyon yaptırmanız durumunda güzel bir tatil yapabileceğiniz bir işletmedir. Konaklama yapılabildiği gibi; konaklamalarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti de sunulmaktadır. 

Mobil Plajı

Mobil Plajı’nın plaj alanı ince kum yapısına sahiptir. Denizi de tertemiz olan Mobil Plajı’nda halk plajı olarak ayrılmış alan oldukça küçüktür ve Mobil Plajı çevresinde yer alan beach işletmelerine plaj üzerinden bölümler ayrılması nedeniyle; halk plajı bölümü Bayram gibi özel günlerde aşırı kalabalık olmaktadır. 

Sinop Antik Otel

Sinop kent merkezinde yer alan Sinop Antik Otel, güzel bir Karadeniz tatili için tercih edilebilir. Balayı ve çocuklu aile konaklaması gibi pek çok konaklama seçeneği ile hizmet veren Sinop Antik Otel tesisi, Standart oda, dubleks oda ve suit oda seçenekleri ile tercih edilmektedir. 

Mavi Ay Beach Club (Öztürkler Aile Kampı)

4 yıldır Öztürkler Aile Kampı olarak işletilen tesis, 2018 yılından itibaren Mavi Ay Beach Club adıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Çadır alanı, jakuzi ve saunalı ahşap bunglaov ev, standart oda, ahşap ev, jakuzili oda ve 1+1 oda ile konaklama hizmeti sunmaktadır.

Belediye Plajı

Belediye Plajı, Sinop kent merkezine yakın olmasından dolayı güzel bir seçenek olacaktır. İnce kum yapısı ve çakıl karışımı plaja sahip olan Belediye Plajı’nda denizin sığ yapıya sahip olması yüzme bilmeyenler ve çocuklu ailelere de kolaylık sağlamaktadır. 

Sinop OGM Kamp Alanı

Sinop OGM Kamp Alanı; piknik ve kamp yapmak için oldukça güzel bir lokasyondur.

Karakum Plajı

Çakıl taşlı güzel bir plaja sahip olan Karakum Plajı’nın plaj alanında yer alan kumlar ise Boztepe’de bulunan Yanardağın patlaması nedeni ile siyah renge sahiptir. 

Kumkapı Plajı

Kumkapı Plajı’nın çevresinde restoran ve kafe işletmeleri de hizmet vermektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi de yanınızda götürebilirsiniz. 

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.