Ertelemeli 100 bin TL kredi imkanı!

AKTÜEL 10.06.2024 - 19:35, Güncelleme: 12.06.2024 - 16:08
 

Ertelemeli 100 bin TL kredi imkanı!

Vakıfbank, bu kampanya kapsamında, masrafsız ve düşük faizli 100.000 TL'lik ihtiyaç kredisi sunuluyor. işte detaylar...

Vakıfbank, Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşterileri için özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya dahilinde, müşteriler masrafsız ve düşük faizli kredi kullanma fırsatına sahip olacaklar. Kredinin üst limiti 100.000 TL olarak belirlenmiş durumda ve 24 ay vadeli olarak sunuluyor. Ayrıca, ilk üç ay ödeme erteleme avantajı da bulunuyor. Vakıfbank’ın yeni ihtiyaç kredisi faiz oranları, müşterinin kredi notuna göre değişiklik gösteriyor. Ancak, şu an itibariyle Vakıfbank, özel bankalar ve diğer kamu bankaları arasında en uygun faiz oranlarını sunan banka olarak öne çıkıyor. Krediden yararlanmak isteyen müşterilerin Vakıfbank müşterisi olması yeterli ve gelir belgesi talep edilmiyor. Kredi başvurusunda bulunmak için gerekli olan tek şart, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak. Vakıfbank’ın yeni kredi paketine başvurmak isteyen müşteriler, 7/24 mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kredi, 24 ay vadeli olarak sunulurken, ilk üç ay ödeme erteleme fırsatı ile geri ödemeler daha düşük taksitlerle yapılabiliyor. Daha fazla bilgi almak isteyen müşteriler, Vakıfbank’ın müşteri hizmetleri numarasını arayarak detaylı bilgi edinebilirler.
Vakıfbank, bu kampanya kapsamında, masrafsız ve düşük faizli 100.000 TL'lik ihtiyaç kredisi sunuluyor. işte detaylar...

Vakıfbank, Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşterileri için özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya dahilinde, müşteriler masrafsız ve düşük faizli kredi kullanma fırsatına sahip olacaklar.

Kredinin üst limiti 100.000 TL olarak belirlenmiş durumda ve 24 ay vadeli olarak sunuluyor. Ayrıca, ilk üç ay ödeme erteleme avantajı da bulunuyor.

Vakıfbank’ın yeni ihtiyaç kredisi faiz oranları, müşterinin kredi notuna göre değişiklik gösteriyor. Ancak, şu an itibariyle Vakıfbank, özel bankalar ve diğer kamu bankaları arasında en uygun faiz oranlarını sunan banka olarak öne çıkıyor.

Krediden yararlanmak isteyen müşterilerin Vakıfbank müşterisi olması yeterli ve gelir belgesi talep edilmiyor. Kredi başvurusunda bulunmak için gerekli olan tek şart, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak.

Vakıfbank’ın yeni kredi paketine başvurmak isteyen müşteriler, 7/24 mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kredi, 24 ay vadeli olarak sunulurken, ilk üç ay ödeme erteleme fırsatı ile geri ödemeler daha düşük taksitlerle yapılabiliyor. Daha fazla bilgi almak isteyen müşteriler, Vakıfbank’ın müşteri hizmetleri numarasını arayarak detaylı bilgi edinebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.