Adana’da Denize Girilecek Yerler!

SEYAHAT - KİTAP 08.06.2024 - 18:48, Güncelleme: 08.06.2024 - 18:48
 

Adana’da Denize Girilecek Yerler!

Sizler için Adana’da denize girilecek yerlerin listesini hazırladık. işte Adana’da denize girilecek yerler...

Adana, Akdeniz Bölgesi kentlerimizden bir tanesidir. Tipik Akdeniz ikliminin görüldüğü Adana’da kış ayları yağışlı ve ılık geçerken, yaz ayları ise sıcak ve kurak geçmektedir. Varda Köprüsü, Taşköprü, Aladağ Meydan Yaylası, Adana Ulu Camii, Magarsus Antik Kenti gibi pek çok tarihi, kültürel ve doğal keşfedilmesi gereken lokasyona sahip olan Adana’da gezilecek yerler de oldukça fazladır. Peki nerelerde denize girilir? işte cevabı... Gulluk Sahili Gulluk Sahili Yumurtalık'ta yer almaktadır.  Yumurtalık Sahil Yumurtalık Sahil, Adana’nın Yumurtalık ilçesinin en çok ziyaret edilen lokasyonlarından bir tanesidir. Ücretsiz ziyaret edebileceğiniz Yumurtalık Sahil’de ücretli şezlong ve şemsiye kiralama hizmeti veren işletmeler yer almaktadır.  Adana Zeytinbeli Plajı Adana Zeytinbeli Plajı, Yumurtalık ilçesinde ücretsiz piknik ve kamp yapabileceğiniz eşsiz bir plajdır. Deniz suyu tatlı olmasından dolayı; yüzerken keyif vermektedir. Plaj alanının kum yapısına sahip olması da bir diğer önemli etkendir.  Medcezir Camping Medcezir Camping tesisi, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde denize sıfır konumda hizmet vermektedir. İşletme içerisinde fırın ve market imkanı bulunmasının yanı sıra; çevresinde restoran ve kafeler de hizmet vermektedir.  Toprak Kamping oprak Kamping, uygun fiyatlı kamp yapılmasına imkan sağlamaktadır. Elektrik ve aydınlatma imkanı da bulunan Toprak Kamping tesisine yakın mesafede market bulunuyor. Tuvalet ve duş imkanı da var.  Bahçe Belediye Halk Plajı Ücretsiz bir plaj olan Bahçe Belediye Halk Plajı’nda tuvalet ve duş gibi imkanlar bulunmamaktadır. Denizi ve plaj alanı temiz olan Bahçe Belediye Halk Plajı’nda aracınız ile plaj alanına kadar inebiliyorsunuz. Port Marina Beach Port Marina Beach, Adana’nın Karataş ilçesinde ailelerin yaygın olarak tercih ettiği bir lokasyondur. Düzenli ve temiz bir plaj olan Port Marina Beach, girişi kişi başı ücretine tabidir.  Magarsus ve Babacan Camping Deniz ve orman ikilisi eşliğide güzel vakit geçirebileceğiniz Magarsus ve Babacan Camping, sakin bir ortama sahiptir. Mangal yakmak serbest olan Magarsus ve Babacan Camping tesisinde; gölge alanlar da bulunmaktadır.  Ormanaltı Plajı Ormanaltı Plajı, ücretsiz bir plajdır. Denizi sığ olmasından dolayı yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler de rahat vakit geçirebilir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürmeniz gerekiyor.   
Sizler için Adana’da denize girilecek yerlerin listesini hazırladık. işte Adana’da denize girilecek yerler...

Adana, Akdeniz Bölgesi kentlerimizden bir tanesidir. Tipik Akdeniz ikliminin görüldüğü Adana’da kış ayları yağışlı ve ılık geçerken, yaz ayları ise sıcak ve kurak geçmektedir.

Varda Köprüsü, Taşköprü, Aladağ Meydan Yaylası, Adana Ulu Camii, Magarsus Antik Kenti gibi pek çok tarihi, kültürel ve doğal keşfedilmesi gereken lokasyona sahip olan Adana’da gezilecek yerler de oldukça fazladır. Peki nerelerde denize girilir? işte cevabı...

Gulluk Sahili

Gulluk Sahili Yumurtalık'ta yer almaktadır. 

Yumurtalık Sahil

Yumurtalık Sahil, Adana’nın Yumurtalık ilçesinin en çok ziyaret edilen lokasyonlarından bir tanesidir. Ücretsiz ziyaret edebileceğiniz Yumurtalık Sahil’de ücretli şezlong ve şemsiye kiralama hizmeti veren işletmeler yer almaktadır. 

Adana Zeytinbeli Plajı

Adana Zeytinbeli Plajı, Yumurtalık ilçesinde ücretsiz piknik ve kamp yapabileceğiniz eşsiz bir plajdır. Deniz suyu tatlı olmasından dolayı; yüzerken keyif vermektedir. Plaj alanının kum yapısına sahip olması da bir diğer önemli etkendir. 

Medcezir Camping

Medcezir Camping tesisi, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde denize sıfır konumda hizmet vermektedir. İşletme içerisinde fırın ve market imkanı bulunmasının yanı sıra; çevresinde restoran ve kafeler de hizmet vermektedir. 

Toprak Kamping

oprak Kamping, uygun fiyatlı kamp yapılmasına imkan sağlamaktadır. Elektrik ve aydınlatma imkanı da bulunan Toprak Kamping tesisine yakın mesafede market bulunuyor. Tuvalet ve duş imkanı da var. 

Bahçe Belediye Halk Plajı

Ücretsiz bir plaj olan Bahçe Belediye Halk Plajı’nda tuvalet ve duş gibi imkanlar bulunmamaktadır. Denizi ve plaj alanı temiz olan Bahçe Belediye Halk Plajı’nda aracınız ile plaj alanına kadar inebiliyorsunuz.

Port Marina Beach

Port Marina Beach, Adana’nın Karataş ilçesinde ailelerin yaygın olarak tercih ettiği bir lokasyondur. Düzenli ve temiz bir plaj olan Port Marina Beach, girişi kişi başı ücretine tabidir. 

Magarsus ve Babacan Camping

Deniz ve orman ikilisi eşliğide güzel vakit geçirebileceğiniz Magarsus ve Babacan Camping, sakin bir ortama sahiptir. Mangal yakmak serbest olan Magarsus ve Babacan Camping tesisinde; gölge alanlar da bulunmaktadır. 

Ormanaltı Plajı

Ormanaltı Plajı, ücretsiz bir plajdır. Denizi sığ olmasından dolayı yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler de rahat vakit geçirebilir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürmeniz gerekiyor. 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.