2024 YKS Hesaplama Motoru!

EĞİTİM 08.06.2024 - 18:37, Güncelleme: 08.06.2024 - 18:37
 

2024 YKS Hesaplama Motoru!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) puanlarını hesaplayabilmek için YKS Puan Hesaplama Motoru'nu erişime açtı.

2024 YKS maratonu başladı ve adaylar Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarına katılacaklar. Tüm bu oturumları içeren YKS puanlarını hesaplayabilmek için MEB tarafından geliştirilen YKS Puan Hesaplama Motoru kullanıma sunuldu. Doğru ve Yanlış Sayılarını Girin: Hesaplamak istediğiniz puan türüne ait doğru ve yanlış soru sayısını sisteme girin. Diploma Notunu Girin: Diploma notunuzu ilgili alana girin. Hesapla Butonuna Tıklayın: Girdiğiniz veriler doğrultusunda puanınız otomatik olarak hesaplanacaktır. YKS Puan Hesaplama Motoru İçin Tıklayın  
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) puanlarını hesaplayabilmek için YKS Puan Hesaplama Motoru'nu erişime açtı.

2024 YKS maratonu başladı ve adaylar Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarına katılacaklar.

Tüm bu oturumları içeren YKS puanlarını hesaplayabilmek için MEB tarafından geliştirilen YKS Puan Hesaplama Motoru kullanıma sunuldu.

Doğru ve Yanlış Sayılarını Girin: Hesaplamak istediğiniz puan türüne ait doğru ve yanlış soru sayısını sisteme girin.

Diploma Notunu Girin: Diploma notunuzu ilgili alana girin.

Hesapla Butonuna Tıklayın: Girdiğiniz veriler doğrultusunda puanınız otomatik olarak hesaplanacaktır.

YKS Puan Hesaplama Motoru İçin Tıklayın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.