Sandık Kokusu dizisine yeni oyuncu!

DİZİ - FİLM 03.06.2024 - 18:15, Güncelleme: 03.06.2024 - 18:15
 

Sandık Kokusu dizisine yeni oyuncu!

Metin Akdülger'in vedasının ardından Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. işte detaylar...

Metin Akdülger'in vedasının ardından Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Necip Memili, Demet Akbağ ve Seda Türkmen'in yer aldığı Sandık Kokusu'nda başrol oyuncusu Metin Akdülger'in ayrılığının ardından dengeler değişti. Diziye Serkay Tütüncü'nün ardından Ali Yağcı da katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yakışıklı oyuncu Ali Yağcı, Can rolüyle diziye dahil oldu. Yağcı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu, Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün yazdığı sevilen dizide Serkay Tütüncü'nün oynadığı Kıvanç'ın yurt dışından gelen kuzeni Can'ı oynayacak. 12 Haziran'da sezon finali yapacak olan dizinin yeni sezonunda Can ile Karsu arasında bir hikaye kurulacak.  
Metin Akdülger'in vedasının ardından Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. işte detaylar...

Metin Akdülger'in vedasının ardından Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Necip Memili, Demet Akbağ ve Seda Türkmen'in yer aldığı Sandık Kokusu'nda başrol oyuncusu Metin Akdülger'in ayrılığının ardından dengeler değişti.

Diziye Serkay Tütüncü'nün ardından Ali Yağcı da katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yakışıklı oyuncu Ali Yağcı, Can rolüyle diziye dahil oldu.

Yağcı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu, Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün yazdığı sevilen dizide Serkay Tütüncü'nün oynadığı Kıvanç'ın yurt dışından gelen kuzeni Can'ı oynayacak. 12 Haziran'da sezon finali yapacak olan dizinin yeni sezonunda Can ile Karsu arasında bir hikaye kurulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.