Din Görevlileri Derneği’nde yeni başkan Halil İbrahim Özhan oldu!

YEREL HABERLER 30.05.2024 - 20:09, Güncelleme: 30.05.2024 - 20:09
 

Din Görevlileri Derneği’nde yeni başkan Halil İbrahim Özhan oldu!

Kahramanmaraş Din Görevlileri Yardımlaşma Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı.

Serintepe Mahallesi Çakmakçı Sait Cami okuma salonunda gerçekleştirilen ve 40 yıla yakın köklü bir geçmişe sahip olan derneğin olağan kurulunda yeni başkan Hafız Halil İbrahim Özhan oldu.   Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan olağan genel kurul toplantısında, İstiklal Marşı ve Şehitler için saygı duruşu yapıldı. Kongrede Divan başkanlığı için Ekrem Arslan, Yaşar Kazmacı, İlhan Sarı, görev aldı. Kahramanmaraş Din Görevlileri Derneği’nin mali tablosu ve faaliyet raporu okunarak karara bağlandı. Tek liste halinde girilen seçimde sevilen ve sayılan, eğitmen Nuh Camii İmam Hatibi Hafız Halil İbrahim Özhan ve yönetimi göreve getirildi. Kahramanmaraş Diyanet- Sen Şube eski Başkanı Ekrem Arslan konuşmasında kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Arslan; “Amacımız burada arkadaşlarımızın bir araya gelip yeni seçilecek yönetimle istişare içinde Din görevlileri arkadaşlarımıza nasıl hizmet edeceğiz ve bu yönünde nasıl katkı sağlarız düşüncesindeyiz. Kongreden sonra birliğimizi daha da pekiştireceğiz. Bu vesileyle yeni yönetime hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum." Şeklinde konuştu. Olağan kongrede emekli olup bayrağı genç meslektaşlarına devreden Hacı Ali Güneçıkan, katılımcılara hoş geldiniz diyerek yaptığı konuşmasında derneğin olağan genel kurulunun hayırlı olmasını diledi. Güneçıkan, "Biz iki dönem yönetimdeki arkadaşlarla birlikte bu görevi yapmış bulunduk. Tabi bu iki dönem içinde önce pandemi daha sonra ki yılda 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler de vardı. Dernek olarak depremde maddi ve en çokta manevi görevleri yüklendik. Rabbim bizlere bir daha böyle afetler göstermesin. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. İnşallah bundan sonraki yapılacak hizmetlerde yeni yönetimin yanında olacağız ve derneğimizi daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Yeni yönetim şahsıma denetleme kurulunda görev tevdisini baş tacı olarak kabul ettik. Bundan sonra bayrağı devralan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, başarılar diliyorum." dedi Olağan kongre sonrasında teşekkür konuşması yapan Nuh Cami İmam Hatibi Hafız Halil İbrahim Özhan, “Bizlere teveccüh gösterip göreve layık gördükleri için tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte her zaman olduğu gibi istişare içinde hareket edip, ekip ruhu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız, Ülkemize ve depremden çıkan kentimize sahip çıkacağız ve daha başarılı faaliyetler için uğraşmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Olağan Kongre sonrasında oluşan listeyle; Yönetim Kurulu Asil'de; Halil İbrahim Özhan, Ali Sarıkaya, İsmail Serin, Davut Sarıkaya, Orhan Kalınmeşe Yönetim Kurulu yedek Üyeliklerde; İlyas Karataş, İlhan Sarı, İbrahim Sarıkaya, Şeref Çabuk, İdris Poyraz yeni yönetimde görev aldı. Denetleme Kuruluna ise;  Ahmet Çevik, Hacı Ali Güneçıkan, Mehmet Fındık, Denetleme Yedekte; Mehmet Altun, İbrahim Armut, Mehmet Koç seçildiler.
Kahramanmaraş Din Görevlileri Yardımlaşma Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı.

Serintepe Mahallesi Çakmakçı Sait Cami okuma salonunda gerçekleştirilen ve 40 yıla yakın köklü bir geçmişe sahip olan derneğin olağan kurulunda yeni başkan Hafız Halil İbrahim Özhan oldu.  
Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan olağan genel kurul toplantısında, İstiklal Marşı ve Şehitler için saygı duruşu yapıldı.

Kongrede Divan başkanlığı için Ekrem Arslan, Yaşar Kazmacı, İlhan Sarı, görev aldı. Kahramanmaraş Din Görevlileri Derneği’nin mali tablosu ve faaliyet raporu okunarak karara bağlandı. Tek liste halinde girilen seçimde sevilen ve sayılan, eğitmen Nuh Camii İmam Hatibi Hafız Halil İbrahim Özhan ve yönetimi göreve getirildi.

Kahramanmaraş Diyanet- Sen Şube eski Başkanı Ekrem Arslan konuşmasında kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Arslan; “Amacımız burada arkadaşlarımızın bir araya gelip yeni seçilecek yönetimle istişare içinde Din görevlileri arkadaşlarımıza nasıl hizmet edeceğiz ve bu yönünde nasıl katkı sağlarız düşüncesindeyiz. Kongreden sonra birliğimizi daha da pekiştireceğiz. Bu vesileyle yeni yönetime hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum." Şeklinde konuştu.

Olağan kongrede emekli olup bayrağı genç meslektaşlarına devreden Hacı Ali Güneçıkan, katılımcılara hoş geldiniz diyerek yaptığı konuşmasında derneğin olağan genel kurulunun hayırlı olmasını diledi. Güneçıkan, "Biz iki dönem yönetimdeki arkadaşlarla birlikte bu görevi yapmış bulunduk. Tabi bu iki dönem içinde önce pandemi daha sonra ki yılda 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler de vardı. Dernek olarak depremde maddi ve en çokta manevi görevleri yüklendik. Rabbim bizlere bir daha böyle afetler göstermesin. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. İnşallah bundan sonraki yapılacak hizmetlerde yeni yönetimin yanında olacağız ve derneğimizi daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Yeni yönetim şahsıma denetleme kurulunda görev tevdisini baş tacı olarak kabul ettik. Bundan sonra bayrağı devralan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, başarılar diliyorum." dedi

Olağan kongre sonrasında teşekkür konuşması yapan Nuh Cami İmam Hatibi Hafız Halil İbrahim Özhan, “Bizlere teveccüh gösterip göreve layık gördükleri için tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte her zaman olduğu gibi istişare içinde hareket edip, ekip ruhu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız, Ülkemize ve depremden çıkan kentimize sahip çıkacağız ve daha başarılı faaliyetler için uğraşmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Olağan Kongre sonrasında oluşan listeyle; Yönetim Kurulu Asil'de; Halil İbrahim Özhan, Ali Sarıkaya, İsmail Serin, Davut Sarıkaya, Orhan Kalınmeşe Yönetim Kurulu yedek Üyeliklerde; İlyas Karataş, İlhan Sarı, İbrahim Sarıkaya, Şeref Çabuk, İdris Poyraz yeni yönetimde görev aldı. Denetleme Kuruluna ise;  Ahmet Çevik, Hacı Ali Güneçıkan, Mehmet Fındık, Denetleme Yedekte; Mehmet Altun, İbrahim Armut, Mehmet Koç seçildiler.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.