İnlice Plajları ve Koyları!

SEYAHAT - KİTAP 16.05.2024 - 18:41, Güncelleme: 16.05.2024 - 18:41
 

İnlice Plajları ve Koyları!

Muğla ilinin bir ilçesi olan Fethiye’ye bağlı İnlice’de denize girilecek yerler 2024 listesini sizler için araştırdık.

İnlice’de doğa ile iç içe vakit geçirebileceğiniz ve eşsiz bir tatil yapabileceğiniz İnlice plajları ve koyları 2024 listemizi incelemenizi öneriyoruz. İşte İnlice’de sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz plajlar ve koylar. Günlüklü Plajı (Günlüklü Koyu) Günlüklü Koyu olarak da bilinen Günlüklü Plajı, Fethiye’nin İnlice mevkiinde yer almaktadır. Günlüklü Plajı’nın plaj alanı kum yapısına sahiptir ve denizi çok temizdir. Ömer Eşen Tabiat Parkı’nın yanı başında yer alan Günlüklü Plajı’nda şemsiye ve şezlong kiralamak için ücret talep edilmektedir.  İnlice Halk Plajı İnlice plajları ve koyları 2024 listemiz içerisinde yer alan İnlice Halk Plajı, Fethiye’nin İnlice mevkiinde bulunmaktadır. Geniş ve uzun bir kumsal alanına sahip olan İnlice Halk Plajı’nın plaj alanı kum yapısına sahiptir.   
Muğla ilinin bir ilçesi olan Fethiye’ye bağlı İnlice’de denize girilecek yerler 2024 listesini sizler için araştırdık.

İnlice’de doğa ile iç içe vakit geçirebileceğiniz ve eşsiz bir tatil yapabileceğiniz İnlice plajları ve koyları 2024 listemizi incelemenizi öneriyoruz. İşte İnlice’de sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz plajlar ve koylar.

Günlüklü Plajı (Günlüklü Koyu)

Günlüklü Koyu olarak da bilinen Günlüklü Plajı, Fethiye’nin İnlice mevkiinde yer almaktadır. Günlüklü Plajı’nın plaj alanı kum yapısına sahiptir ve denizi çok temizdir. Ömer Eşen Tabiat Parkı’nın yanı başında yer alan Günlüklü Plajı’nda şemsiye ve şezlong kiralamak için ücret talep edilmektedir. 

İnlice Halk Plajı

İnlice plajları ve koyları 2024 listemiz içerisinde yer alan İnlice Halk Plajı, Fethiye’nin İnlice mevkiinde bulunmaktadır. Geniş ve uzun bir kumsal alanına sahip olan İnlice Halk Plajı’nın plaj alanı kum yapısına sahiptir. 

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.