Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları Ankara’da danışma toplantısına katıldı!

YEREL HABERLER 15.05.2024 - 19:14, Güncelleme: 15.05.2024 - 19:14
 

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları Ankara’da danışma toplantısına katıldı!

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü dolayısıyla Ankara’da Türkiye Ziraat Odası başkanlığının düzenlediği danışma toplantısına katıldı.

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve bakanlarında katıldığı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Dulkadiroğlu ve Onikişubat Ziraat Odası başkanı Mehmet Çetinkaya program hakkında konuştu. Çetinkaya,"Toplantıda üreticilerimizin  sorunları yaklaşan buğday hasadı sulama sorunları hayvancılık gibi birçok konunun görüşüldüğü toplantı yaklaşık dört saat sürdü.  Toplantıda ülke genelinde yaşanan sorunların çözüm ve önerileride yer aldı. Ziraat Odası Başkanı Şemsi Bayraktar  üretimin ihmal edilmemesi hususunda ziraat odaları olarak her zaman sahada  üretiçimizin yanında olduğunu ilettiler. Toplantı sonrası Ziraat Odası başkanları Ankara Büyükşehir Belediye başkanı  Mansur Yavaş'a ziyarette bulundular." ifadelerine yer verdi.  
Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü dolayısıyla Ankara’da Türkiye Ziraat Odası başkanlığının düzenlediği danışma toplantısına katıldı.

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve bakanlarında katıldığı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

Dulkadiroğlu ve Onikişubat Ziraat Odası başkanı Mehmet Çetinkaya program hakkında konuştu.

Çetinkaya,"Toplantıda üreticilerimizin  sorunları yaklaşan buğday hasadı sulama sorunları hayvancılık gibi birçok konunun görüşüldüğü toplantı yaklaşık dört saat sürdü.

 Toplantıda ülke genelinde yaşanan sorunların çözüm ve önerileride yer aldı. Ziraat Odası Başkanı Şemsi Bayraktar  üretimin ihmal edilmemesi hususunda ziraat odaları olarak her zaman sahada  üretiçimizin yanında olduğunu ilettiler.

Toplantı sonrası Ziraat Odası başkanları Ankara Büyükşehir Belediye başkanı  Mansur Yavaş'a ziyarette bulundular." ifadelerine yer verdi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.