Turistik Tuz Ekspresi ücretleri ne kadar?

SEYAHAT - KİTAP 15.05.2024 - 18:11, Güncelleme: 15.05.2024 - 18:11
 

Turistik Tuz Ekspresi ücretleri ne kadar?

Turistik Tuz Ekspresi seferleri başlıyor.Turistik Tuz Ekspresi sayesinde; yolcular geçmişten geleceğe taşınacak. işte detaylar...

Günübirlik şekilde düzenlenecek Turistik Tuz Ekspresi seferlerinin ilki 18 Mayıs 2024 tarihinde Cumartesi günü gerçekleştirilecektir.  Turistik Tuz Ekspresi seferleri, Ankara’dan yola çıkacak. Günübirlik tren seyahati yapmak isteyenler yeni bir deneyim sunacak olan Turistik Tuz Ekspresi, Çankırı’da 90 yıl önce seferleri yapılan Tenezzüh (Gezinti) Treni seferlerinin devamı niteliğini taşımaktadır. Turistik Tuz Ekspresi sayesinde; yolcular geçmişten geleceğe taşınacak. Turistik Tuz Ekspresi seferleri ise; Çankırı Belediyesi, Çankırı Valiliği ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliği ile düzenlenecek. Turistik Tuz Ekspresi sayesinde; bölgede turizm hareketliliğinin artırılması hedeflenmektedir. 8 milyon yıllık fosillere ev sahipliği yapan Çankırı Müzesi ile beraber, Tarihi Çamaşırhane Müzesi, Ferit Akalın Radyo ve İletişim Müzesi’de keşfedilebiecek.Turistik Tuz Ekspresi’nin ilk seferi, 18 Mayıs 2024 tarihinde Cumartesi günü düzenlenecek. Ankara Tren Garı’ndan 07:50’de yola çıkacak Turistik Tuz Ekspresi, keyifli ve bol kültür içeren tur sonrasında, 19:40 saatinde Ankara’ya geri dönüş yolculuğuna çıkacak ve Turistik Tuz Ekspresi akşam saat 22.35 sularında Ankara’ya ulaşmış olacak. Turistik Tuz Ekspresi’nin bir seferinde 250 yolcu yer alacak. Çankırı Belediyesi, Çankırı Valiliği ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliği ile düzenlenecek Turistik Tuz Ekspresi’nin biletleri sadece seyahat acentelerinden satın alınabilecek. 18 Mayıs, 25 Mayıs, 1 Haziran ve 8 Haziran tarihlerinde günübirlik olarak düzenlenecek Turistik Tuz Ekspresi’nin bilet ücretleri 990 TL olarak belirlendi.  
Turistik Tuz Ekspresi seferleri başlıyor.Turistik Tuz Ekspresi sayesinde; yolcular geçmişten geleceğe taşınacak. işte detaylar...

Günübirlik şekilde düzenlenecek Turistik Tuz Ekspresi seferlerinin ilki 18 Mayıs 2024 tarihinde Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. 

Turistik Tuz Ekspresi seferleri, Ankara’dan yola çıkacak. Günübirlik tren seyahati yapmak isteyenler yeni bir deneyim sunacak olan Turistik Tuz Ekspresi, Çankırı’da 90 yıl önce seferleri yapılan Tenezzüh (Gezinti) Treni seferlerinin devamı niteliğini taşımaktadır.

Turistik Tuz Ekspresi sayesinde; yolcular geçmişten geleceğe taşınacak.
Turistik Tuz Ekspresi seferleri ise; Çankırı Belediyesi, Çankırı Valiliği ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliği ile düzenlenecek.

Turistik Tuz Ekspresi sayesinde; bölgede turizm hareketliliğinin artırılması hedeflenmektedir.

8 milyon yıllık fosillere ev sahipliği yapan Çankırı Müzesi ile beraber, Tarihi Çamaşırhane Müzesi, Ferit Akalın Radyo ve İletişim Müzesi’de keşfedilebiecek.Turistik Tuz Ekspresi’nin ilk seferi, 18 Mayıs 2024 tarihinde Cumartesi günü düzenlenecek.

Ankara Tren Garı’ndan 07:50’de yola çıkacak Turistik Tuz Ekspresi, keyifli ve bol kültür içeren tur sonrasında, 19:40 saatinde Ankara’ya geri dönüş yolculuğuna çıkacak ve Turistik Tuz Ekspresi akşam saat 22.35 sularında Ankara’ya ulaşmış olacak. Turistik Tuz Ekspresi’nin bir seferinde 250 yolcu yer alacak.

Çankırı Belediyesi, Çankırı Valiliği ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliği ile düzenlenecek Turistik Tuz Ekspresi’nin biletleri sadece seyahat acentelerinden satın alınabilecek.

18 Mayıs, 25 Mayıs, 1 Haziran ve 8 Haziran tarihlerinde günübirlik olarak düzenlenecek Turistik Tuz Ekspresi’nin bilet ücretleri 990 TL olarak belirlendi.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.