Türk Telekom'da 1.500 TL iade!

AKTÜEL 12.05.2024 - 20:02, Güncelleme: 13.05.2024 - 18:31
 

Türk Telekom'da 1.500 TL iade!

Akbank, Türk Telekom müşterilerine yönelik önemli bir fırsat sunuyor. Banka tarafından düzenlenen kampanya kapsamında Türk Telekomlu müşterilere 1500 TL iade edilecek.

Türk Telekom hat sahipleri, "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirip ilk kez Akbanklı olanlar, verecekleri Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının otomatik olarak ödenmesi durumunda aylık 500 TL'ye, toplamda ise 3 ayda 1500 TL'ye varan nakit iade kazanabilecekler. Kampanya Süresi ve Yöntemi Kampanya, 18 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olan Türk Telekom mobil ve/veya evde internet müşterileri yararlanabilir. Nakit İade Detayları Kampanya kapsamında kazanılacak olan nakit ödüller, otomatik olarak ödenen fatura tutarı kadar vadesiz TL hesaplarına tanımlanacaktır. Müşteriler, bir ay içinde en fazla 500 TL, toplamda ise 1500 TL nakit ödül alabileceklerdir. Müşteriler, Türk Telekom cep telefonu ve evde internet faturası dışında başka bir otomatik fatura ödeme talimatı için kampanyadan yararlanamazlar. Kampanya, 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerlidir.  
Akbank, Türk Telekom müşterilerine yönelik önemli bir fırsat sunuyor. Banka tarafından düzenlenen kampanya kapsamında Türk Telekomlu müşterilere 1500 TL iade edilecek.

Türk Telekom hat sahipleri, "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirip ilk kez Akbanklı olanlar, verecekleri Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının otomatik olarak ödenmesi durumunda aylık 500 TL'ye, toplamda ise 3 ayda 1500 TL'ye varan nakit iade kazanabilecekler.

Kampanya Süresi ve Yöntemi

Kampanya, 18 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olan Türk Telekom mobil ve/veya evde internet müşterileri yararlanabilir.

Nakit İade Detayları

Kampanya kapsamında kazanılacak olan nakit ödüller, otomatik olarak ödenen fatura tutarı kadar vadesiz TL hesaplarına tanımlanacaktır. Müşteriler, bir ay içinde en fazla 500 TL, toplamda ise 1500 TL nakit ödül alabileceklerdir.

Müşteriler, Türk Telekom cep telefonu ve evde internet faturası dışında başka bir otomatik fatura ödeme talimatı için kampanyadan yararlanamazlar. Kampanya, 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.