Kaş Plajları ve Koylar Listesi!

SEYAHAT - KİTAP 09.05.2024 - 18:43, Güncelleme: 09.05.2024 - 18:48
 

Kaş Plajları ve Koylar Listesi!

Antalya ilinin en batı tarafında yer alan Kaş ilçesi; ülke turizmini ayakta tutan bölgelerden bir tanesidir. işte Kaş plajlari ve koylar listesi...

Antalya ilinin en batı tarafında yer alan Kaş ilçesi; ülke turizmini ayakta tutan bölgelerden bir tanesidir. işte Kaş plajlari ve koylar listesi... Akvaryum Koyu Kaş ilçesinin Andifli mevkiinde yer alan Akvaryum Koyu’nun denizi çok güzel ve berraktır. Çevresi tarihi kalıntılarla çevrili eşsiz bir koy olan, Akvaryum Koyu’na tekne turları ile ulaşım sağlanmaktadır.  İnönü Koyu Kaş’ın Boğazcık mevkiinde yer alan İnönü Koyu’nun suyu temiz ve serindir. Kaş – Kekova tekne turları ile ziyaret edebileceğiniz İnönü Koyu’nda doğa ile iç içe vakit geçirebilirsiniz. Ufakdere Koyu Likya yolu yürüyenlerin mutlaka uğradığı bir bölge olan Ufakdere Koyu berrak ve pırıl, pırıl bir renge sahiptir.  Choban Beach (Çoban Koyu – Çoban Limanı) Choban Beach, Çoban Limanı veya Çoban Koyu olarak da bilinmektedir. Likya yolu yürüyüşü esnasında uğrayabileceğiniz harika bir koy olan Çoban Koyu’na giriş ücretsizdir. Limanağzı Plajı Kaş ilçe merkezinden tekne turları ile ziyaret edebileceğiniz harika bir plaj olan Limanağzı Plajı’nda birkaç adet beach ve bungalov ev tesisi de hizmet vermektedir.  Büyükçakıl Plajı aş plajları ve koyları 2024 listemiz içerisinde yer alan Büyükçakıl Plajı, Kaş’ta denize girilecek yerler 2024 listemizin müdavim plajlarından bir tanesidir.  Küçük Çakıl Plajı Çınarlar Beach ile Derya Beach arasında gizli kalmış ve halka açık olan Küçük Çakıl Plajı’nda herhangi bir tesis yoktur. Şezlong ve şemsiye imkanı da bulunmayan Küçük Çakıl Plajı’nın denizi güzel ve sıcak yaz günlerinde serinlemek için yaygın olarak tercih edilmektedir.  Kaş Belediyesi Halk Plajı Kaş’ta tatil yapabileceğiniz en güzel plajlardan olan Kaş Belediyesi Halk Plajı, Kaş ilçe merkezine sadece 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ücretsiz otopark imkanı da bulunan Kaş Belediyesi Halk Plajı’nda şezlong ve şemsiye kiralaması için ücret ödemeniz gerekmektedir.  Hidayet Koyu Kaş’ta Çukurbağ Yarımadası’nda yüzebileceğiniz en güzel plajlardan olan Hidayet Koyu Plajı eşsiz bir doğaya sahiptir. Hidayet Koyu Plajı’nın plajı alanı çakıl taşlarına sahiptir.  Kaş Belediyesi Acısu Halk Plajı Kaş merkezine sadece 1 kilometre yürüme mesafesinde yer alan Kaş Belediyesi Acısu Halk Plajı, az bilinen Kaş plajlarından bir tanesidir.  Tek Kişilik Plaj Antalya – Fethiye yolu üzerinde yer alan Tek Kişilik Plaj, isminden de anlaşılacağı üzere Tek Kişilik Plaj olarak bilinir.  Kaputaş Plajı Antalya’nın en ünlü plajı olan Kaputaş Plajı, Kaş’ta denize girilecek yerler arasında ilk sıralarda kendisine yer bulmaktadır.  Kalkan Halk Plajı Kalkan’da denize girebileceğiniz harika bir plaj olan Kalkan Halk Plajı’nı keşfetmek için geç kalmayınız. Kalkan Halk Plajı’na giriş ücretsizdir.  Patara Plajı Kaş plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan Patara Plajı, Antalya’da en çok ziyaret edilen bir plajdır.   
Antalya ilinin en batı tarafında yer alan Kaş ilçesi; ülke turizmini ayakta tutan bölgelerden bir tanesidir. işte Kaş plajlari ve koylar listesi...

Antalya ilinin en batı tarafında yer alan Kaş ilçesi; ülke turizmini ayakta tutan bölgelerden bir tanesidir. işte Kaş plajlari ve koylar listesi...

Akvaryum Koyu

Kaş ilçesinin Andifli mevkiinde yer alan Akvaryum Koyu’nun denizi çok güzel ve berraktır. Çevresi tarihi kalıntılarla çevrili eşsiz bir koy olan, Akvaryum Koyu’na tekne turları ile ulaşım sağlanmaktadır. 

İnönü Koyu

Kaş’ın Boğazcık mevkiinde yer alan İnönü Koyu’nun suyu temiz ve serindir. Kaş – Kekova tekne turları ile ziyaret edebileceğiniz İnönü Koyu’nda doğa ile iç içe vakit geçirebilirsiniz.

Ufakdere Koyu

Likya yolu yürüyenlerin mutlaka uğradığı bir bölge olan Ufakdere Koyu berrak ve pırıl, pırıl bir renge sahiptir. 

Choban Beach (Çoban Koyu – Çoban Limanı)

Choban Beach, Çoban Limanı veya Çoban Koyu olarak da bilinmektedir. Likya yolu yürüyüşü esnasında uğrayabileceğiniz harika bir koy olan Çoban Koyu’na giriş ücretsizdir.

Limanağzı Plajı

Kaş ilçe merkezinden tekne turları ile ziyaret edebileceğiniz harika bir plaj olan Limanağzı Plajı’nda birkaç adet beach ve bungalov ev tesisi de hizmet vermektedir. 

Büyükçakıl Plajı

aş plajları ve koyları 2024 listemiz içerisinde yer alan Büyükçakıl Plajı, Kaş’ta denize girilecek yerler 2024 listemizin müdavim plajlarından bir tanesidir. 

Küçük Çakıl Plajı

Çınarlar Beach ile Derya Beach arasında gizli kalmış ve halka açık olan Küçük Çakıl Plajı’nda herhangi bir tesis yoktur. Şezlong ve şemsiye imkanı da bulunmayan Küçük Çakıl Plajı’nın denizi güzel ve sıcak yaz günlerinde serinlemek için yaygın olarak tercih edilmektedir. 

Kaş Belediyesi Halk Plajı

Kaş’ta tatil yapabileceğiniz en güzel plajlardan olan Kaş Belediyesi Halk Plajı, Kaş ilçe merkezine sadece 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ücretsiz otopark imkanı da bulunan Kaş Belediyesi Halk Plajı’nda şezlong ve şemsiye kiralaması için ücret ödemeniz gerekmektedir. 

Hidayet Koyu

Kaş’ta Çukurbağ Yarımadası’nda yüzebileceğiniz en güzel plajlardan olan Hidayet Koyu Plajı eşsiz bir doğaya sahiptir. Hidayet Koyu Plajı’nın plajı alanı çakıl taşlarına sahiptir. 

Kaş Belediyesi Acısu Halk Plajı

Kaş merkezine sadece 1 kilometre yürüme mesafesinde yer alan Kaş Belediyesi Acısu Halk Plajı, az bilinen Kaş plajlarından bir tanesidir. 

Tek Kişilik Plaj

Antalya – Fethiye yolu üzerinde yer alan Tek Kişilik Plaj, isminden de anlaşılacağı üzere Tek Kişilik Plaj olarak bilinir. 

Kaputaş Plajı

Antalya’nın en ünlü plajı olan Kaputaş Plajı, Kaş’ta denize girilecek yerler arasında ilk sıralarda kendisine yer bulmaktadır. 

Kalkan Halk Plajı

Kalkan’da denize girebileceğiniz harika bir plaj olan Kalkan Halk Plajı’nı keşfetmek için geç kalmayınız. Kalkan Halk Plajı’na giriş ücretsizdir. 

Patara Plajı

Kaş plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan Patara Plajı, Antalya’da en çok ziyaret edilen bir plajdır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.