Ziraat Odaları Başkanları Ankara'da!

YEREL HABERLER 08.05.2024 - 18:09, Güncelleme: 08.05.2024 - 18:09
 

Ziraat Odaları Başkanları Ankara'da!

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları bir takım gezi ve ziyaret için Ankara'da temaslarda bulundu.

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları , yaklaşan  buğday hasadı öncesi Ankara'da Tarım Ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı Ak Parti Kahramanmaraş millet vekilleriyle ziyaret etti. Daha sonra Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile bir araya gelen heyet sorunları anlattı.  Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçesi  Ziraat  Odası Başkanı  Mehmet Çetinkaya , ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Çetinkaya, "Sayın bakanımız ile görüşmede öncelikli olarak yaklaşan buğday hasadında  bir an önce arpa ve buğday fiyatının açıklanması ve üretiçinin mağduriyet yaşaması için  tmo toprak mahsulleri ofisinin alım yapması hususu görüşüldü. Sulama birliklerininin 2024 yılı sulama fiyatlarının  yüzde 120 civarında yapılan zammı  üretiçimiz tepkisine neden olduğunu  ve fiyatların yüksek oluşunun zaten girdi maliyetli altında ezilen  çiftçimizin zor günler yaşadığı  hususunu ileterek geçtiğimiz yıl uygulanan yüzde 50 indirimin buyıl içinde deprem bölgesindeki üretiçilerimize uygulanması  yada  fiyatlarda indirim talebinde bulundular." ifadelerine yer verdi.   
Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları bir takım gezi ve ziyaret için Ankara'da temaslarda bulundu.

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanları , yaklaşan  buğday hasadı öncesi Ankara'da Tarım Ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı Ak Parti Kahramanmaraş millet vekilleriyle ziyaret etti.

Daha sonra Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile bir araya gelen heyet sorunları anlattı. 

Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçesi  Ziraat  Odası Başkanı  Mehmet Çetinkaya , ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya, "Sayın bakanımız ile görüşmede öncelikli olarak yaklaşan buğday hasadında  bir an önce arpa ve buğday fiyatının açıklanması ve üretiçinin mağduriyet yaşaması için  tmo toprak mahsulleri ofisinin alım yapması hususu görüşüldü.

Sulama birliklerininin 2024 yılı sulama fiyatlarının  yüzde 120 civarında yapılan zammı  üretiçimiz tepkisine neden olduğunu  ve fiyatların yüksek oluşunun zaten girdi maliyetli altında ezilen  çiftçimizin zor günler yaşadığı  hususunu ileterek geçtiğimiz yıl uygulanan yüzde 50 indirimin buyıl içinde deprem bölgesindeki üretiçilerimize uygulanması  yada  fiyatlarda indirim talebinde bulundular." ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.