Kapadokya Jeep Safari Turu Ücretleri Ne Kadar?

SEYAHAT - KİTAP 01.05.2024 - 16:24, Güncelleme: 01.05.2024 - 16:24
 

Kapadokya Jeep Safari Turu Ücretleri Ne Kadar?

Kapadokya’da ATV turları, Kapadokya balon turları, Kapadokya jeep safari turları, Kapadokya deve turları ve Kapadokya at turları gibi pek çok aktivite ve tur mevcut.

Kapadokya’da yapacağınız en güzel aktivitelerin başında Kapadokya jeep safari turları yer almaktadır.  Kapadokya jeep safari turları; 4×4 off-road jeep araçları ile yapılmaktadır. Kapadokya jeep safari turlarında kullanılan araçlar 6 kişi kapasitesine sahiptir. Aile ve arkadaş gruplarınca yoğun olarak ilgi gören Kapadokya jeep safari turlarına en az 2 kişi veya maksimum 6 kişi katılım sağlayabilirsiniz. Kapadokya’da jeep safari turu yapılan yerler ve Kapadokya jeep safari turları ile gezilecek yerler şu şekildedir; Hospital Manastırı, Mustafapaşa Köyü, Güllü Dere Vadisi, Kılıçlar Vadisi, Panorama Pancarlık Vadisi, Gemil Dağı, Göreme Görçeli Vadisi, Paşabağları, Ortahisar Panorama, Hayal Vadisi, Güvercinlik Vadisi (Nazar Ağacı), Kızılırmak Sallanan Köprü, İbrahimpaşa Köyü ve Çevresi, Bağlıdere Kanyonu, Pancarlık Vadisi ve Kilisesi, Üzengi Vadisi, Aşk Vadisi.   Kapadokya’da jeep safari turları; en az 2 saat sürmektedir. Ancak satın alınan pakete ve mesafeye göre; 3 saat, 4 saat ve 5 saat olarak da yapılabilmektedir. Kapadokya jeep safari turu ücretleri; tur satışı yapan firmalara göre de değişmektedir. Bazı tur firmaları kişi başı ücret alırken, bazı tur firmaları ise araç başı ücret almaktadır. Kapadokya jeep safari fiyatları 1000 TL ile 2.5000 TL arasında değişmektedir.   
Kapadokya’da ATV turları, Kapadokya balon turları, Kapadokya jeep safari turları, Kapadokya deve turları ve Kapadokya at turları gibi pek çok aktivite ve tur mevcut.

Kapadokya’da yapacağınız en güzel aktivitelerin başında Kapadokya jeep safari turları yer almaktadır. 

Kapadokya jeep safari turları; 4×4 off-road jeep araçları ile yapılmaktadır. Kapadokya jeep safari turlarında kullanılan araçlar 6 kişi kapasitesine sahiptir.

Aile ve arkadaş gruplarınca yoğun olarak ilgi gören Kapadokya jeep safari turlarına en az 2 kişi veya maksimum 6 kişi katılım sağlayabilirsiniz.

Kapadokya’da jeep safari turu yapılan yerler ve Kapadokya jeep safari turları ile gezilecek yerler şu şekildedir;

Hospital Manastırı,

Mustafapaşa Köyü,

Güllü Dere Vadisi,

Kılıçlar Vadisi,

Panorama Pancarlık Vadisi,

Gemil Dağı,

Göreme Görçeli Vadisi,

Paşabağları,

Ortahisar Panorama,

Hayal Vadisi,

Güvercinlik Vadisi (Nazar Ağacı),

Kızılırmak Sallanan Köprü,

İbrahimpaşa Köyü ve Çevresi,

Bağlıdere Kanyonu,

Pancarlık Vadisi ve Kilisesi,

Üzengi Vadisi,

Aşk Vadisi.

 

Kapadokya’da jeep safari turları; en az 2 saat sürmektedir. Ancak satın alınan pakete ve mesafeye göre; 3 saat, 4 saat ve 5 saat olarak da yapılabilmektedir.

Kapadokya jeep safari turu ücretleri; tur satışı yapan firmalara göre de değişmektedir.

Bazı tur firmaları kişi başı ücret alırken, bazı tur firmaları ise araç başı ücret almaktadır. Kapadokya jeep safari fiyatları 1000 TL ile 2.5000 TL arasında değişmektedir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.