Remzi Çayır, Dulkadiroğlu Kimlikli Bir Şehir Olacak!

POLİTİKA 29.03.2024 - 19:24, Güncelleme: 29.03.2024 - 19:24
 

Remzi Çayır, Dulkadiroğlu Kimlikli Bir Şehir Olacak!

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, 31 Mart yerel seçimler kapsamında memleketi Kahramanmaraş'ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük ile bölgede esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Çayır, partisine ve Başkan adayı Dizibüyük'e destek istedi. Çayır, "Dulkadiroğlu oyları eğer Mustafa Dizibüyük'e verir ve bizi yerelde iktidar yaparsa şunun sözünü verebiliriz. Dulkadiroğlu ilçeden öte kimlikli bir şehir olacak." dedi. Adayınız Mustafa Dizibüyk'e Desteğe Çağırıyorum! Çayır, "Başkan adayımızla beraber Dulkadiroğlu bölgesini dolaşıyoruz. Milli Yol Partisi aslında Kahramanmaraşlıların partisi. Genel başkanı Kahramanmaşlı olan bir hemşehriniz. Dulkadiroğlu bizim bölgemiz. Çocukluğumuzun gençliğimizin geçtiği bölge. Dulkadiroğlu oyları eğer Mustafa Dizibüyük'e verir ve bizi yerelde iktidar yaparsa şunun sözünü verebiliriz. Dulkadiroğlu ilçeden öte kimlikli bir şehir olacak. Bu noktada hemşerilerime kendi partilerine ve kendi adaylarına desteğe çağırıyorum." ifadelerine yer verdi.   
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, 31 Mart yerel seçimler kapsamında memleketi Kahramanmaraş'ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük ile bölgede esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Çayır, partisine ve Başkan adayı Dizibüyük'e destek istedi.

Çayır, "Dulkadiroğlu oyları eğer Mustafa Dizibüyük'e verir ve bizi yerelde iktidar yaparsa şunun sözünü verebiliriz. Dulkadiroğlu ilçeden öte kimlikli bir şehir olacak." dedi.

Adayınız Mustafa Dizibüyk'e Desteğe Çağırıyorum!

Çayır, "Başkan adayımızla beraber Dulkadiroğlu bölgesini dolaşıyoruz. Milli Yol Partisi aslında Kahramanmaraşlıların partisi. Genel başkanı Kahramanmaşlı olan bir hemşehriniz. Dulkadiroğlu bizim bölgemiz. Çocukluğumuzun gençliğimizin geçtiği bölge.

Dulkadiroğlu oyları eğer Mustafa Dizibüyük'e verir ve bizi yerelde iktidar yaparsa şunun sözünü verebiliriz. Dulkadiroğlu ilçeden öte kimlikli bir şehir olacak. Bu noktada hemşerilerime kendi partilerine ve kendi adaylarına desteğe çağırıyorum." ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.