Dizibüyük, Elmalar Mahallesi hak ettiği hizmeti görecek!

POLİTİKA 22.03.2024 - 17:46, Güncelleme: 22.03.2024 - 17:46
 

Dizibüyük, Elmalar Mahallesi hak ettiği hizmeti görecek!

Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük, iftar sonrası Elmalar mahallesinde vatandaşlara seslendi.

Dizibüyük, "Yıkıma sebebiyet olanalr üçüncü dönemi istiyor. Buna bir dur demelliyiz. 31 Mart yerel seçimlerine sizlerin desteğini bekliyorum. " dedi. İşte Dizibüyük'ün o açıklamaları: " Elmalar mahallesinde her geldiğimde kötü manzaralarla karşılaşıyorum. Bir siyasetçi olarak buna çok üzülüyorum. Her geçen yıl geriye giden bir anlayış geriye giden bir hizmet var. Bir bunu değiştirmek için bu yola çıktık. İnşallah sizlerin desteğiyle başkanlığı kazandığımda hak ettiğiniz belediyecilikle taşışacaksınız. Yıkıma sebebiyet olanalr üçüncü dönemi istiyor. Buna bir dur demelliyiz. 31 Mart yerel seçimlerine sizlerin desteğini bekliyorum." 
Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Dizibüyük, iftar sonrası Elmalar mahallesinde vatandaşlara seslendi.

Dizibüyük, "Yıkıma sebebiyet olanalr üçüncü dönemi istiyor. Buna bir dur demelliyiz. 31 Mart yerel seçimlerine sizlerin desteğini bekliyorum. " dedi.

İşte Dizibüyük'ün o açıklamaları: "

Elmalar mahallesinde her geldiğimde kötü manzaralarla karşılaşıyorum. Bir siyasetçi olarak buna çok üzülüyorum. Her geçen yıl geriye giden bir anlayış geriye giden bir hizmet var.

Bir bunu değiştirmek için bu yola çıktık. İnşallah sizlerin desteğiyle başkanlığı kazandığımda hak ettiğiniz belediyecilikle taşışacaksınız. Yıkıma sebebiyet olanalr üçüncü dönemi istiyor.

Buna bir dur demelliyiz. 31 Mart yerel seçimlerine sizlerin desteğini bekliyorum." 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.