Okumuş, İkna olmuşlarla değil inanmışlarla yol yürünür!

POLİTİKA 14.03.2024 - 17:14, Güncelleme: 14.03.2024 - 17:14
 

Okumuş, İkna olmuşlarla değil inanmışlarla yol yürünür!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, seçim çalışmalarına hız verdi. işte detaylar...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, saha çalışmalarına hız verdi.  İlçede kapı kapı gezerek destek isteyen Okumuş, gittiği yerlerden eli boş dönmüyor. Vatandaşların desteğini arkasına alan Başkan adayı Okumuş, "İkna olmuşlarla değil inanmışlarla yol yürünür." dedi Okumuş, Ziyaretleri kapsamında son olarak Şekeroba mahallesinde hane ziyareti gerçekleştirdi. Teravih namazı sonrası ise ikramlarda bulundu.  Vatandaşlardan 31 mart için destek istedi.  
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, seçim çalışmalarına hız verdi. işte detaylar...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, saha çalışmalarına hız verdi. 

İlçede kapı kapı gezerek destek isteyen Okumuş, gittiği yerlerden eli boş dönmüyor. Vatandaşların desteğini arkasına alan Başkan adayı Okumuş, "İkna olmuşlarla değil inanmışlarla yol yürünür." dedi

Okumuş, Ziyaretleri kapsamında son olarak Şekeroba mahallesinde hane ziyareti gerçekleştirdi.

Teravih namazı sonrası ise ikramlarda bulundu.  Vatandaşlardan 31 mart için destek istedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.