Haydar İkizer, Derdinize Derman Olacağım!

POLİTİKA 09.03.2024 - 15:25, Güncelleme: 09.03.2024 - 15:25
 

Haydar İkizer, Derdinize Derman Olacağım!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan adayı Av. Haydar İkizer, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını yürütüyor.

İkizer, ziyaretleri kapsamında Beşçeşmeli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  İkizer, "Beşçeşme hizmet istiyor. Söz veriyorum 31 Mart’tan itibaren derdinize derman olacağım, sizleri hizmet ile buluşturacağım."dedi. İşte  Haydar İkizer'in o açıklaması: " Beşçeşmeli hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Beşçeşmeli hemşehrilerimiz ile sohbet ettik, dertleştik. Beşçeşmeli hemşehrim dert yanıyor, Beşçeşme hizmet istiyor. Söz veriyorum 31 Mart’tan itibaren derdinize derman olacağım, sizleri hizmet ile buluşturacağım. Beşçeşmeli hemşehrimizin sarımsağı ucuz fiyattan satılmayacak, değeri ne ise o şekilde satılmasını sağlayıp destek olacağız. Sadece sarımsak değil tarım alanında ki bütün ürünler için gerekli satış politikası ve kuracağımız kooperatiflerler ile hemşehrilerimizin ekonomik anlamında kalkınmasını sağlatacağız."  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan adayı Av. Haydar İkizer, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını yürütüyor.

İkizer, ziyaretleri kapsamında Beşçeşmeli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

İkizer, "Beşçeşme hizmet istiyor. Söz veriyorum 31 Mart’tan itibaren derdinize derman olacağım, sizleri hizmet ile buluşturacağım."dedi.

İşte  Haydar İkizer'in o açıklaması: "

Beşçeşmeli hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Beşçeşmeli hemşehrilerimiz ile sohbet ettik, dertleştik. Beşçeşmeli hemşehrim dert yanıyor, Beşçeşme hizmet istiyor. Söz veriyorum 31 Mart’tan itibaren derdinize derman olacağım, sizleri hizmet ile buluşturacağım.

Beşçeşmeli hemşehrimizin sarımsağı ucuz fiyattan satılmayacak, değeri ne ise o şekilde satılmasını sağlayıp destek olacağız. Sadece sarımsak değil tarım alanında ki bütün ürünler için gerekli satış politikası ve kuracağımız kooperatiflerler ile hemşehrilerimizin ekonomik anlamında kalkınmasını sağlatacağız."

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.