Haydar İkizer, İtalya’da seçim çalışmalarını yürütüyor!

POLİTİKA 06.03.2024 - 13:44, Güncelleme: 06.03.2024 - 13:44
 

Haydar İkizer, İtalya’da seçim çalışmalarını yürütüyor!

CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, İtalya’da seçim çalışmalarını yürütüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, ekibiyle birlikte İtalya’da seçim çalışmalarını yürütüyor. İtalya ziyaretini sosyal medya üzerinden paylaşan İkizer, “İtalya da Pazarcıklı işadamlarımız Sayın Mehmet Tankişi, Sayın Ökkeş Çopurkuyu, Sayın Ramazan Talan, Sayın Ali Yansulak, Sayın Murat Perçin ve kardeşlerine ait işyerlerini tesislerini ziyaret ettik. Verimli istişarelerde bulunduk. Pazarcık için destekleri bizimle. Sıcak ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. İtalya da Sadakalı hemşehrilerimin ilgi ve sevgisi göz yaşartıcı derecede fevkalade idi. 31 Mart seçimlerinde tam destek sözü verdiler. Sıcak ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Hepsine tek tek sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.
CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, İtalya’da seçim çalışmalarını yürütüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, ekibiyle birlikte İtalya’da seçim çalışmalarını yürütüyor.

İtalya ziyaretini sosyal medya üzerinden paylaşan İkizer, “İtalya da Pazarcıklı işadamlarımız Sayın Mehmet Tankişi, Sayın Ökkeş Çopurkuyu, Sayın Ramazan Talan, Sayın Ali Yansulak, Sayın Murat Perçin ve kardeşlerine ait işyerlerini tesislerini ziyaret ettik.

Verimli istişarelerde bulunduk. Pazarcık için destekleri bizimle. Sıcak ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. İtalya da Sadakalı hemşehrilerimin ilgi ve sevgisi göz yaşartıcı derecede fevkalade idi.

31 Mart seçimlerinde tam destek sözü verdiler. Sıcak ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Hepsine tek tek sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.