Volkan Demirel CHP'nin teklifini kabul etmedi!

POLİTİKA 19.02.2024 - 19:06, Güncelleme: 19.02.2024 - 19:06
 

Volkan Demirel CHP'nin teklifini kabul etmedi!

CHP'nin Volkan Demirel'e teklif götürdüğü, Demirel bu teklifi "Siyasetten anlamam, benim işim futbol" diyerek geri çevirdiği öğrenildi.

CHP'de adaylığı büyük tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yerine alternatif isim arayışı devam ediyor. Parti yönetiminin son olarak Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in kapısını çaldığı ve "Gel Hatay'da adayımız ol" teklifini götürdüğü öğrenildi. 6 Şubat depremlerinde bölge halkı için verdiği mücadeleyle gönüllerde taht kuran başarılı teknik adamın da CHP'den gelen adaylık teklifini "Ben futbol adamıyım, siyasetten anlamam" diyerek geri çevirdiği öne sürüldü.  
CHP'nin Volkan Demirel'e teklif götürdüğü, Demirel bu teklifi "Siyasetten anlamam, benim işim futbol" diyerek geri çevirdiği öğrenildi.

CHP'de adaylığı büyük tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yerine alternatif isim arayışı devam ediyor.

Parti yönetiminin son olarak Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in kapısını çaldığı ve "Gel Hatay'da adayımız ol" teklifini götürdüğü öğrenildi.

6 Şubat depremlerinde bölge halkı için verdiği mücadeleyle gönüllerde taht kuran başarılı teknik adamın da CHP'den gelen adaylık teklifini "Ben futbol adamıyım, siyasetten anlamam" diyerek geri çevirdiği öne sürüldü.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.