Brian Priske'den Galatasaray itirafı!

SPOR 16.02.2024 - 20:31, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:31
 

Brian Priske'den Galatasaray itirafı!

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada Galatasaray'dan övgüyle bahsetti.

Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'a 3-2 yenilen Sparta Prag'ın Teknik Direktörü Brian Priske, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Mücadele hakkında konuşan Priske, "Muhteşem bir maç çıkardık. Birçok fırsat yakaladık. İki gol bulduk ama daha fazla da atabilirdik. Bu fırsatları yakaladık. İyi bir futbol oynadık. Oyuncularımın öz güveni için iyi bir maç oldu. Daha iyisini de çıkarabilirdik. Bu performans sonrası bir mağlubiyet almamız üzücü oldu ama sergilediğimiz oyundan memnunum" dedi.
Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada Galatasaray'dan övgüyle bahsetti.

Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'a 3-2 yenilen Sparta Prag'ın Teknik Direktörü Brian Priske, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadele hakkında konuşan Priske, "Muhteşem bir maç çıkardık. Birçok fırsat yakaladık. İki gol bulduk ama daha fazla da atabilirdik.

Bu fırsatları yakaladık. İyi bir futbol oynadık. Oyuncularımın öz güveni için iyi bir maç oldu. Daha iyisini de çıkarabilirdik.

Bu performans sonrası bir mağlubiyet almamız üzücü oldu ama sergilediğimiz oyundan memnunum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.