Bağımsız adaylar arasında Ali Akkurt dikkat çekiyor!

POLİTİKA 13.02.2024 - 20:18, Güncelleme: 13.02.2024 - 20:18
 

Bağımsız adaylar arasında Ali Akkurt dikkat çekiyor!

31 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. işte detaylar...

31 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de bazı Bağımsız Belediye Başkan adayları dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu isimlerden bir tanesi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Akkurt… Akkurt, 2019 yerel seçimlerinde Onikişubat ilçesinden Bağımsız Belediye Başkan adayı olmuştu ve hatırı sayılır bir oy almıştı.  31 Mart Yerel seçimlerinde ise ne kadar oy alacağa şimdiden merak konusu oldu. Ali Akkurt kimdir? 1983 Kahramanmaraş kurtlar mahallesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Elektrik Teknikeri olan Akkurt evli ve 3 çocuk babasıdır.
31 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. işte detaylar...

31 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de bazı Bağımsız Belediye Başkan adayları dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Bu isimlerden bir tanesi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Akkurt…

Akkurt, 2019 yerel seçimlerinde Onikişubat ilçesinden Bağımsız Belediye Başkan adayı olmuştu ve hatırı sayılır bir oy almıştı.  31 Mart Yerel seçimlerinde ise ne kadar oy alacağa şimdiden merak konusu oldu.

Ali Akkurt kimdir?

1983 Kahramanmaraş kurtlar mahallesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Elektrik Teknikeri olan Akkurt evli ve 3 çocuk babasıdır.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.