Sağlık Bakanlığı'ndan 27 Bin Personel Alımı!

SAĞLIK 03.02.2024 - 15:21, Güncelleme: 03.02.2024 - 15:21
 

Sağlık Bakanlığı'ndan 27 Bin Personel Alımı!

Sağlık Bakanlığı, 27 bin personel alımı ile sağlık hizmetlerini güçlendiriyor. işte detaylar...

Sağlık Bakanlığı'nın duyurusuna göre, sağlık sektöründe farklı pozisyonlarda görev yapacak toplam 27 bin personel alınacak. Alım yapılacak pozisyonlar arasında 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3.498 tabip ve 23.464 uzman tabip bulunuyor. Bu alım, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor. Şuanda, Sağlık Bakanlığı tarafından alıma ilişkin başvuru tarihi ve şartları henüz paylaşılmamış durumda. Ancak, adayların sağlık sektöründe istihdam edilebilmeleri için belli başlı genel şartları sağlamaları bekleniyor. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak gibi kriterler yer alabilir. Ayrıca, branşlara göre belirlenecek özel şartlar ve nitelikler de başvuru kriterleri arasında olacaktır. Nereden Başvurulur? Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına başvurular, bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar, ilan edilecek başvuru tarihleri arasında, gerekli belgeler ve bilgilerle birlikte online olarak başvuruda bulunabilecekler.   
Sağlık Bakanlığı, 27 bin personel alımı ile sağlık hizmetlerini güçlendiriyor. işte detaylar...

Sağlık Bakanlığı'nın duyurusuna göre, sağlık sektöründe farklı pozisyonlarda görev yapacak toplam 27 bin personel alınacak. Alım yapılacak pozisyonlar arasında 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3.498 tabip ve 23.464 uzman tabip bulunuyor.

Bu alım, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor.

Şuanda, Sağlık Bakanlığı tarafından alıma ilişkin başvuru tarihi ve şartları henüz paylaşılmamış durumda. Ancak, adayların sağlık sektöründe istihdam edilebilmeleri için belli başlı genel şartları sağlamaları bekleniyor.

Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak gibi kriterler yer alabilir. Ayrıca, branşlara göre belirlenecek özel şartlar ve nitelikler de başvuru kriterleri arasında olacaktır.

Nereden Başvurulur?

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına başvurular, bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar, ilan edilecek başvuru tarihleri arasında, gerekli belgeler ve bilgilerle birlikte online olarak başvuruda bulunabilecekler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.