Antalya Saklıkent Kayak Merkezi!

SEYAHAT - KİTAP 31.01.2024 - 19:27, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:27
 

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi!

Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya’da kayak tatili yapabileceğiniz en eşsiz kayak merkezi. işte detaylar...

Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya’da kayak tatili yapabileceğiniz en eşsiz kayak merkezi. işte detaylar... Karın yerde daha fazla kalması ve hava şartlarının da bu yönde seyretmesiyle birlikte diğer kayak merkezlerine kıyasla daha verimli bir kış tatili geçirmek muhtemeldir. Saklıkent Kayak Merkezi, amatör ve profesyonel her türlü zorluk seviyesine sahip kayak ve snowboard severlere uygundur.  Teleski hattı 1850 metre ile 2000 metre arasındadır ve saatte 200 kişi taşıma kapasitesine sahiptir.  Saklıkent Kayak Merkezi, ulaşım seçeneklerinin çeşitliliği bakımından da oldukça verimli bir kayak merkezidir. Ayrıca Saklıkent Kayak Merkezi’nde kafe ve restoran bölümü de bulunmaktadır.  Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya kent merkezine 52 kilometre mesafede yer almaktadır. Bu yüzden günübirlik kayak, kızak ve snowboard yapmak isteyenler de çoğunluktadır. Antalya; yerli ve yabancı ziyaretçi potansiyeli yüksek olan bir bölge olmasından dolayı, Saklıkent Kayak Merkezi otelleri ile ilgili araştırmalar da oldukça fazladır. Saklıkent Kayak Merkezi’nde konaklama tesisi olarak sadece bir adet otel bulunmaktadır. Saklıkent Mountain Hotel ve Kayak Kompleksi tesisi 32 standart oda seçeneği ile misafirlerini ağırlamaktadır. 5 yıldızlı otel standartları seviyesinde hizmet veren tesisi, oda + kahvaltı konaklama seçeneği ile beraber grup konaklamalarında isteğe bağlı öğlen ve akşam yemeği full pansiyon şeklinde de misafirlerine hizmet vermektedir.  
Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya’da kayak tatili yapabileceğiniz en eşsiz kayak merkezi. işte detaylar...

Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya’da kayak tatili yapabileceğiniz en eşsiz kayak merkezi. işte detaylar...

Karın yerde daha fazla kalması ve hava şartlarının da bu yönde seyretmesiyle birlikte diğer kayak merkezlerine kıyasla daha verimli bir kış tatili geçirmek muhtemeldir. Saklıkent Kayak Merkezi, amatör ve profesyonel her türlü zorluk seviyesine sahip kayak ve snowboard severlere uygundur. 

Teleski hattı 1850 metre ile 2000 metre arasındadır ve saatte 200 kişi taşıma kapasitesine sahiptir. 

Saklıkent Kayak Merkezi, ulaşım seçeneklerinin çeşitliliği bakımından da oldukça verimli bir kayak merkezidir.

Ayrıca Saklıkent Kayak Merkezi’nde kafe ve restoran bölümü de bulunmaktadır. 

Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya kent merkezine 52 kilometre mesafede yer almaktadır. Bu yüzden günübirlik kayak, kızak ve snowboard yapmak isteyenler de çoğunluktadır.

Antalya; yerli ve yabancı ziyaretçi potansiyeli yüksek olan bir bölge olmasından dolayı, Saklıkent Kayak Merkezi otelleri ile ilgili araştırmalar da oldukça fazladır.

Saklıkent Kayak Merkezi’nde konaklama tesisi olarak sadece bir adet otel bulunmaktadır. Saklıkent Mountain Hotel ve Kayak Kompleksi tesisi 32 standart oda seçeneği ile misafirlerini ağırlamaktadır.

5 yıldızlı otel standartları seviyesinde hizmet veren tesisi, oda + kahvaltı konaklama seçeneği ile beraber grup konaklamalarında isteğe bağlı öğlen ve akşam yemeği full pansiyon şeklinde de misafirlerine hizmet vermektedir.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.