Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

POLİTİKA 30.01.2024 - 10:58, Güncelleme: 30.01.2024 - 10:58
 

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkanı Av.Muhammet Kılıç oldu .

Türkoğlu ilçesinde 6 yıldır Avukatlık yapan Kılıç, Önceki dönem Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanıdır. Bu konuda değerlendirme yapan İl Başkanı Av.Ahmet Zor; Türkoğlu Belediye Başkan adayımız Türkoğlunda herkesin sevdiği ve saygı duyduğu değerli kardeşim Av.Muhammet Kılıç oldu. Rabbimden Muvaffakiyet diliyorum . Türkoğlu belediye başkan adayımız Türkoğlu belediyesini yönetecek liyakat ve birikime sahip aynı zamanda Türkoğlu Belediyesini kazanacak iradeye sahiptir. Türkoğlu belediyesinde Milli Görüş yönetimi için Haydi Bismillah." ifadelerine yer verdi. 
Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkanı Av.Muhammet Kılıç oldu .

Türkoğlu ilçesinde 6 yıldır Avukatlık yapan Kılıç, Önceki dönem Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanıdır.

Bu konuda değerlendirme yapan İl Başkanı Av.Ahmet Zor; Türkoğlu Belediye Başkan adayımız Türkoğlunda herkesin sevdiği ve saygı duyduğu değerli kardeşim Av.Muhammet Kılıç oldu.

Rabbimden Muvaffakiyet diliyorum . Türkoğlu belediye başkan adayımız Türkoğlu belediyesini yönetecek liyakat ve birikime sahip aynı zamanda Türkoğlu Belediyesini kazanacak iradeye sahiptir.

Türkoğlu belediyesinde Milli Görüş yönetimi için Haydi Bismillah." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.