Ali Öztunç'tan Ben Hazırım Mesajı!

POLİTİKA 10.01.2024 - 19:20, Güncelleme: 12.01.2024 - 15:46
 

Ali Öztunç'tan Ben Hazırım Mesajı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Ben Hazırım. Kahramanmaraş Hazır. Hemşehrilerim siz de hazır mısınız ?" dedi.

Öztunç,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün yeniden Başkan adayı olarak gösterilirse kendininde Başkan adayı olmak için hazır olduğunu söyledi. işte Ali Öztunç'un o açıklaması:  "Değerli Kahramanmaraşlı hemşehrilerim ; Ankara kulislerinden aldığım bilgilere göre AKP 31 Mart seçimlerinde Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin birkez daha Hayrettin Güngör’ü aday yapmayı planlıyormuş. Güngör’ün adaylığını sabırsızlıkla bekliyorum. Ben Hazırım. Kahramanmaraş Hazır. Hemşehrilerim siz de hazır mısınız ?"
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Ben Hazırım. Kahramanmaraş Hazır. Hemşehrilerim siz de hazır mısınız ?" dedi.

Öztunç,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün yeniden Başkan adayı olarak gösterilirse kendininde Başkan adayı olmak için hazır olduğunu söyledi.

işte Ali Öztunç'un o açıklaması: 

"Değerli Kahramanmaraşlı hemşehrilerim ; Ankara kulislerinden aldığım bilgilere göre AKP 31 Mart seçimlerinde Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin birkez daha Hayrettin Güngör’ü aday yapmayı planlıyormuş. Güngör’ün adaylığını sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben Hazırım. Kahramanmaraş Hazır. Hemşehrilerim siz de hazır mısınız ?"

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.