Feyzettin Okumuş esnaf ziyaretlerini sürdürüyor!

POLİTİKA 07.01.2024 - 12:03, Güncelleme: 07.01.2024 - 12:03
 

Feyzettin Okumuş esnaf ziyaretlerini sürdürüyor!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Feyzettin Okumuş, esnaf ve vatandaş ziyaretleri sürdürüyor.

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Feyzettin Okumuş, son olarak İstasyon Mahallesinde ve Şekeroba Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ettti. Okumuş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanımız Hayrullah Koz başkanlığında, teşkilatımız ve aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte İstasyon Mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Teşkilatımız ve aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte Şekeroba Mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip hayırlı işler dileklerinde bulunduk." ifadelerine yer verdi. 
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Feyzettin Okumuş, esnaf ve vatandaş ziyaretleri sürdürüyor.

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Feyzettin Okumuş, son olarak İstasyon Mahallesinde ve Şekeroba Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ettti.

Okumuş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanımız Hayrullah Koz başkanlığında, teşkilatımız ve aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte İstasyon Mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip hayırlı işler dileklerinde bulunduk.

Teşkilatımız ve aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte Şekeroba Mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip hayırlı işler dileklerinde bulunduk." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.