Ozan Güven, Avukat Harun'u oynayacak!

DİZİ - FİLM 02.01.2024 - 18:57, Güncelleme: 02.01.2024 - 18:57
 

Ozan Güven, Avukat Harun'u oynayacak!

Ozan Güven, 3 yıllık aranın ardından Taş, Kağıt, Makas dizisiyle anlaştı. Oyuncu dizide avukat Harun Yakar'ı oynayacak. işte detaylar...

Ozan Güven, setlere dönüyor. Oyuncu Kanal D'nin yeni dizisi Taş, Kağıt, Makas'la el sıkıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2024'ün gelişiyle ekranlara dönme kararı alan Ozan Güven, Yusuf Pirhasan'ın yöneteceği, Uğraş Güneş'in yazdığı diziyle bu hafta sete çıkacak. Kore yapımı Remember: War Of The Son'dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrıkulu adlı gencin hikayesi ekrana taşınıyor. Ozan Güven dizide tıpkı "Fi" dizisinde olduğu gibi "Harun Yakar" adlı renkli bir karaktere hayat verecek. Sıradışı bir avukat olan Harun, aldığı bütün davaları kazanmasıyla tanınmaktadır.  
Ozan Güven, 3 yıllık aranın ardından Taş, Kağıt, Makas dizisiyle anlaştı. Oyuncu dizide avukat Harun Yakar'ı oynayacak. işte detaylar...

Ozan Güven, setlere dönüyor. Oyuncu Kanal D'nin yeni dizisi Taş, Kağıt, Makas'la el sıkıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2024'ün gelişiyle ekranlara dönme kararı alan Ozan Güven, Yusuf Pirhasan'ın yöneteceği, Uğraş Güneş'in yazdığı diziyle bu hafta sete çıkacak.

Kore yapımı Remember: War Of The Son'dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrıkulu adlı gencin hikayesi ekrana taşınıyor.

Ozan Güven dizide tıpkı "Fi" dizisinde olduğu gibi "Harun Yakar" adlı renkli bir karaktere hayat verecek.

Sıradışı bir avukat olan Harun, aldığı bütün davaları kazanmasıyla tanınmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.