Komünist Başkan Kadıköy'den mi aday olacak?

POLİTİKA 02.01.2024 - 18:41, Güncelleme: 02.01.2024 - 18:41
 

Komünist Başkan Kadıköy'den mi aday olacak?

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi kulislerdeki hareketlilik sürerken, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Ankara kulislerindeki hareketlilik sürüyor. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun, Türkiye Komünist Partisi tarafından Perşembe günü İstanbul Kadıköy'den aday gösterileceği iddia edildi. CHP'li vekil Barış Yarkadaş, "Sosyalist Meclisler Federasyonundaki arkadaşlarla konuştuğumda şu bilgiyi edindim;  Fatih Mehmet Maçoğlu için İstanbul'un 5 ilçesi İzmir'in 2 ilçesinde kamuoyu araştırması yapılmış. En yüksek dönüş %65 ile Kadıköy'den, %63'de Bakırköy'den olmuş. Ben bu bilgiyi veren arkadaşlara dedim ki "%65 Kadıköy'den dönüş ne demek?" dedim. Bir araştırmada İstanbul'da 4 bin 500 kişi "Eğer Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy'den aday olursa hem oy veririm hem destek veririm" demiş. Bu da %65' e tekabül ediyormuş" dedi.  
2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi kulislerdeki hareketlilik sürerken, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Ankara kulislerindeki hareketlilik sürüyor.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun, Türkiye Komünist Partisi tarafından Perşembe günü İstanbul Kadıköy'den aday gösterileceği iddia edildi.

CHP'li vekil Barış Yarkadaş, "Sosyalist Meclisler Federasyonundaki arkadaşlarla konuştuğumda şu bilgiyi edindim;  Fatih Mehmet Maçoğlu için İstanbul'un 5 ilçesi İzmir'in 2 ilçesinde kamuoyu araştırması yapılmış.

En yüksek dönüş %65 ile Kadıköy'den, %63'de Bakırköy'den olmuş. Ben bu bilgiyi veren arkadaşlara dedim ki "%65 Kadıköy'den dönüş ne demek?" dedim.

Bir araştırmada İstanbul'da 4 bin 500 kişi "Eğer Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy'den aday olursa hem oy veririm hem destek veririm" demiş. Bu da %65' e tekabül ediyormuş" dedi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.