Kazım Canlı'nın projeleri büyük ilgi görüyor!

POLİTİKA 26.12.2023 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 16:59
 

Kazım Canlı'nın projeleri büyük ilgi görüyor!

Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Canlı, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

Projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Canlı, ziyarette bulunduğu yerlerde yoğun ilgiyle karşılanıyor.  Bu kapsamda Kazım Canlı, Bakkallar Bayiler ve Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy'u, Attarlar Esnaf Odası Başkanı  Cuma Güler'i, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Kırbaş'ı ve yönetim kurulu üyelerini ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Kazancı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Projelerin konuşulduğu ziyaretlerde Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Canlı ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.  
Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Canlı, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

Projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Canlı, ziyarette bulunduğu yerlerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. 

Bu kapsamda Kazım Canlı, Bakkallar Bayiler ve Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy'u, Attarlar Esnaf Odası Başkanı  Cuma Güler'i, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Kırbaş'ı ve yönetim kurulu üyelerini ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Kazancı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Projelerin konuşulduğu ziyaretlerde Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Canlı ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.